Željko Šašić: Da bi se imala lepa ljubav ili veza, pipiri nisu potrebni

Željko Šašić: Da bi se imala lepa ljubav ili veza, pipiri nisu potrebni

Autor: | 10/01/2018

0

Poznato je da je Željko Šašić (48) veliki zaljubljenik u fudbal i košarku. Ali, otkako je pre dve godine osetio uzbuđenje prilikom vožnje kartinga, priznaje da nema sporta u kojem više uživa.

– Na karting sam prvi put otišao na nagovor prijatelja. Rekli su mi sve najlepše o ovom sportu i ubedili me da je sasvim bezbedan. Ne spadam u grupu plašljivih ljudi, ali priznajem da mi nije bilo svejedno kad sam prvi put seo u karting. Gledao sam na to vozilo kao na neku skalameriju, gomilu gvožđurije na malim točkovima, sa dve papučice, i nisam baš verovao da ne može da se prevrne. Međutim, snašao sam se i lepo kontrolisao brzinu u krivinama. Kada sam izvozao prvi krug, sve je bilo lakše. Počeo sam da zamišljam da sam u formuli 1 i odlično se zabavio - ptiča Željko u intervjuu za Gloriju.

Koliko sam ja mogao da vidim, ono “u dobru i u zlu” bi trebalo skratiti samo na “u dobru”

 

Već dugo ste u skladnoj vezi s verenicom, manekenkom Katarinom Lazić. Planirate li ulazak u bračnu zajednicu?

– Srećan sam ovako. Nisu nam važni papiri. Toliko sam puta u životu prisustvovao venčanjima i slušao šta matičar govori, a u stvarnosti je sve drugačije. I u to sam se uverio. Taj tekst bi trebalo promeniti. Koliko sam ja mogao da vidim, ono “u dobru i u zlu” bi trebalo skratiti samo na “u dobru”. Šalu na stranu. Da bi se imala lepa ljubav ili veza, pipiri nisu potrebni.

Šta je novo u vašem poslu?

– Radim, naravno, neprestano imam nastupe. Spremne su i nove pesme, ali nikako da uđem u studio i snimim ih. Stalno se pravdam, te umoran mi glas, te ovo, te ono. Nikako da celu priču završim, valjda će se to desiti kada mi glava konačno pokrene telo i smesti ga u studio.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti