Harvi Vajnstin išamaran u sred restorana, napao ga pobesneli gost (video)

Harvi Vajnstin išamaran u sred restorana, napao ga pobesneli gost (video)

Autor: | 10/01/2018

0

Nekad moćni holivudski producent trenutno se leči od zavisnosti od seksa u Arizoni. Tokom ručka sa svojim stručnim savetnikom, Vajnstina je napao razjareni gost.

- Ti si go**o zbog svega što si radio tim ženama! - vikao je razjareni gost restorana, pod imenom Stiv, na producenta.

Harvi Vajnstin (65) tamo je ručao sa svojim stručnim savetnikom koji mu je 'dodeljen' u klinici 'The Meadows', gdje se leči od zavisnosti od seksa od prošle godine.

Stiv je producenta, optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje preko osamdeset žena, napao pri izlasku iz restorana. Gost je navodno tražio od svog prijatelja da ga snima od trenutka kada je prišao Vajnstinu.

 

Upravnik restorana tvrdi da je Stiv na njega nasrnuo jer je Vajnstin odbio da se fotografiše s njim za vreme ručka.

Besni gost dva puta je snažno udario Harvija u lice, a prema pisanju TMZ-a,  holivudski moćnik se jedva zadržao na nogama.

U klinici 'The Meadows', u kojem se od zavisnosti od seksa leči i Kevin Spejsi (58), Vajnstin prolazi i kroz program kontrolisanja besa.

Otkad je objavljen članak u New York Times-u u kojem ga mnoge glumice i saradnice optužuju za seksualno uznemiravanje, maltretiranje i silovanje u periodu od trideset godina, Vajnstin se retko pojavljuje u javnosti. Iako boravi u klinici 'usred ničega' u Arizoni, katkad ga paparaci uhvate u restoranu ili radnji. Producent tada najčešće na glavi ima nabijen kačket i sunčane naočare.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: harvi vajnstin