Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljki koja je ostala bez svega

Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljki koja je ostala bez svega

Autor: | 07/01/2018

0

Pop zvezda Tejlor Svift napravila je potez vredan divljenja kada je obožavateljki Stefani odlučila da kupi kuću.

Stefani je u osmom mesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vreme njen je partner izgubio posao. Srećnu vest Stefani je saznala u bekstejdžu posle koncerta njene omiljene pevačice u Mančesteru.

Srećnu vest je objavila na aplikaciji The Swift, koju je lani pokrenula upravo Tejlor Svift.

- Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam meseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem stanu je zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve - napisala je Stefani čija je majka kontaktirala Tejlor i zamolila je za pomoć.

Ali, niko se nije nadao da će pevačica svojoj obožavateljk da kupi kuću.

 

 

- Odlučila sam da ti pomognem da kupiš kuću i sve potrebno za dolazak tvoje devojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš da brineš o svemu - rekla joj je Tejlor u garderobi, a Stefani jednostavno nije mogla da veruje.

- Pružila mi je ruku i podigla me sa zemlje. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je zauvek - rekla je potresena Stefani. Ovo nije prvi put da Svift pomaže svojim obožavaocima. Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a pomagala je i u troškovima bolničkog lečenja.

hellomagazin.rs guliver/getty