Nakon otkaza, Siniši Mihajloviću je najveća podrška supruga Arijana

Nakon otkaza, Siniši Mihajloviću je najveća podrška supruga Arijana

Autor: | 04/01/2018

0

Siniša Mihajlović smenjen je sa mesta trenera Torina, prenose italijanski mediji.

U Torinu su bili nezadovoljni kako rezultatima, tako i očajnom, bezidejnom igrom, na šta su Mihajloviću i pre meča sa gradskim rivalom više puta skrenuli pažnju nadajući se da će kritike uroditi plodom. Mihajloviću se posebno zamerilo što ekipa bez povređenog Belotija igra katastrofalno.

Pošto se podigla velika prašina oko Sinišinog vođstva kluba, posebno podgrejana stereotipima koje vladaju po pogledu Srba i Srbije, a nakon sramnog skandiranja na utakmici, Sinišina supruga Arijana je na Instagramu postavila vrlo zanimljiv post u kojem je jasno stavila do znanja da je uz svog muškarca uvek i zauvek:

- Čak i ako niste... Slušam kako masa neznalica govori da su svi oni koji su rođeni u Srbiji Romi... A pošto nemam ništa protiv njih, evo da svima javno kažem ti si ljubavi moj omiljeni Rom! - poručila je lepa Arijana i time dobila veliku podršku od svojih i Sinišinih fanova.

- Od fudbalskih navijača Napulja za vas veliko poštovanje i poštovanje za velikog čoveka i tehničara! Na žalost živimo u vreme gde vlada neznanje - poručio je jedan od komentatora.

- Nedostajaće nam. Zaista hrabar i iskren čovek u ovom zatvorenom svetu.

- Iznenađen sam i nemam reči za ovo što se desilo. Čestitam vam jer ste veličanstveni.

- Pravi čovek! Iz fudbala ih sve više i više nestaje! Ali siguran sam da će Siniša postati još jači trener nego pre! Neko poput njega ne može da ostane dalje od fudbala! Zagrljaj za sve vas!

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/arianna_rapaccioni