Marko Janketić: Kraj dugogodišnje veze

Marko Janketić: Kraj dugogodišnje veze

Autor: | 04/01/2018

0


Mladi glumac koji tumači lik inspektora Mirka Pavlovića u seriji "Ubice mog oca" Marko Janketić (33) priznao je da je prekinuo višegodišnju emotivnu vezu sa producentkinjom Jelisavetom Miletić Bebom.

- Nisam više u vezi. Priđu mi devojke i uglavnom me pitaju za ulogu i raspituju se za seriju. Međutim, poznato je da mi glumci ne smemo da pričamo o tome šta će se tek dešavati. Mogu da kažem da će biti veoma uzbudljivo, možda čak uzbudljivije nego u prvoj sezoni, kao da će biti i brojnih iskušenja, razne osobe će biti upletene u kriminalni milje - potvrdio je Marko u razgovoru za  Blic da u novu godinu ulazi solo.

Mladi glumac se trudi da svoj privatni život sačuva za sebe, ali je bez ustezanja govorio koliko mu je dragocena bila podrška koju mu je emotivna partnerka pružala.

– Dugotrajnost odnosa leži isključivo u toleranciji i želji da se naprave kompromisi. Nekad je to teško, nekad lako. Ali, na muci se poznaju junaci. Da mi partnerka nije podrška, veza ne bi opstala. Jedno drugom smo zapravo veliki oslonac, ljubav dvoje ljudi i opstaje samo pod uslovom da se neguje– rekao je svojevremeno za magazin "Glorija".

Hellomagazin.rs/M.M Miloš Nadaždin/Ivica Veselinov/Ataimages
Tagovi: marko janketić

Najnovije vesti