Vil Smit i Džejda Pinket Smit: Dvostruko slavlje u novogodišnjoj noći

Vil Smit i Džejda Pinket Smit: Dvostruko slavlje u novogodišnjoj noći

Autor: | 02/01/2018

0

Dočeku Nove godine se svi raduju, ali za holivudskog glumca Vila Smit 31. decembar ima posebno značanje   on i njegova supruga Džejda Pinket Smiter su se na taj dan 1997. venčali. Glumac se ovog dana prisetio sa posebnim emocijama, te je rešio svima da stavi do znanja koliko je srećan što pored sebe ima pravu osobu.

–Na današnji dan pre 20 godina smo se držali za ruke i naivno išli do oltara. Ljubav je kao baštovanstvo... Naučio sam da se fokusiram da pomažem tebi da procvetaš u ono što ti želiš da budeš (u ono što si rođena da budeš)... Umesto zahtevanja da postaneš ono što je mom fragilnom egu potrebno da budeš. Naučio sam uživam u negovanju tvojih snova. Naučio sam da je ljubav slušanje. Ljubav je davanje. Ljubav je sloboda... Srećna godišnjica, kraljice moja! Zauvek sam ti predan da negujem tvoju najdublju istinu– napisao je Smit.

A post shared by Will Smith (@willsmith) on Dec 31, 2017 at 12:24pm PST

Vil i Džejda su zajedno od 1995. godine i imaju dvoje dece - Džejdena i VilouPar je kroz  dve decenije ljubavi prošao kroz brojne krize, ali su sve uspešno prebrodili.
- Bilo je tu veoma teških momenata jer smo morali da budemo brutalno iskreni jedno prema drugom. Išli smo na bračno savetovanje. Kada jednom odete tamo sva istina ispliva na površinu i kada se to desi pomislite da više nikada nećete moći da volite osobu kraj sebe - rekao je svojevremeno Vil.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: vil smit

Pročitajte još