Zdravko Čolić napravio spektakl u Sarajevu (video)

Zdravko Čolić napravio spektakl u Sarajevu (video)

Autor: | 01/01/2018

0

Desetine hiljada ljudi uživalo je sinoć u Sarajevu u novogodišnjem koncertu Zdravka Čolića.

Popularni Čola je tri sata zabavljao publiku svojim hitovima iz 70-ih i 80-ih godina kao što su "Produži dalje", "Merkam te merkam", "Moja Esma", "Ti živiš u oblacima mala", "Pisaću joj pisma duga", "Kroz podlugove"... Iako su mnogi najviše uživali u starim Čolinim hitovima, on je za posetioce otpevao i nekoliko njegovih novih pesama kao što su "Šljive su rodile" i "Mala".

A post shared by Maja Sevkusic (@svkscmaja) on Jan 1, 2018 at 6:17am PST

Uprkos niskoj temperaturi i magli, domaćini i gosti Sarajeva zabavljali su se na Marijin Dvoru, na platou ispred Sarajevo City Centra. Čola je otpevao ponešto za svakoga, kako za najmlađe, tako i za one starije posetioce.

A post shared by N. ? (@neki090) on Jan 1, 2018 at 5:21am PST

A post shared by Merjem Rovcanin ? (@mekica.r) on Jan 1, 2018 at 5:00am PST

Novogodišnji koncert počeo je oko 23 sata, a Čoli se na minut pre nego što je otkucala ponoć na bini pridružio gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka. Njih dvojica su zajedno s publikom odbrojali poslednjih deset sekundi 2017. godine kad je počeo i veliki vatromet. Čola je potom nastavio da zabavlja publiku u prvim satima 2018. godine, a krenuo je s pesmom "Čini mi se grmi". Publika je uglas pevala s njim.

Uz želje da svi budu zdravi i srećni u 2018., Čola je koncert završio spektakularnim izvođenjem pesme "Čaje šukarije". Međutim, nekoliko minuta posle vratio se na binu i publiku počastio i pesmama "Zvao sam je Emili", "Kao moja mati", "Što ti dadoh" te "Ti si mi u krvi".

A post shared by Ayla K. (@kovacevicka89) on Jan 1, 2018 at 6:05am PST

A post shared by Idana ? (@aidazjajo) on Jan 1, 2018 at 5:22am PST

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages