Dvostruki blagoslov: Poznati koji imaju blizance

Dvostruki blagoslov: Poznati koji imaju blizance

Autor: | 23/12/2017

0

Trenutak rođenja deteta najvažniji je događaj svakog roditelja, a kada su u pitanju blizanci sreća je dvostruka. Ovo su neke od poznatih osoba koje je ta radost zadesila.

Jovana i Željko Joksimović

Pevač i kompozitor Željko Joksimović (45)  i voditeljka Jovana Joksimović (36)  početkom okobra dobili su bliznakinje koje su nazvali  Srna i Ana, a  sestricama se najviše obradovao troipogodišnji brat Kosta.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Glumački par ima sedmogodišnje bliznakinje Milu i Veru. Ovaj omiljeni glumački par poznat je po tome što voli da čuva privatnost za sebe, zbog čega retko objavljuju fotografije sa ćerkama na društvene mreže.

Dragana Katić

Popularna voditeljka Dragana Katić (51) majka je 19-godišnjih blizanaca, Bojana i Bobana.

 Nik Vujičič

On je od 2012. godine u braku sa Kanae Mijaharom, sa kojom sa kojom ima sinove Kijošija Džejmsa i Dejana Levija, a sada su dobili i bliznakinje.

Ronaldo

Zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo  ima sina Kristijana Džuniora i blizance, Matea i Evu koje su na svet donele surogat majke.  Njegova devojka Heorhina Rodrigez pre nešto više od mesec dana  rodila je devojčicu koju je presrećni par nazvao Alana Martina.

Bijonse i Džej Zi

Poznati par je u julu dobio bliznace - dečaka Sira i devojčicu Rumi.Pored jednomesečnih blizanaca, Bijonse i Džej Zi imaju i petogodišnju kćerku Blu Ajvi, koja se najviše obradovala bratu i sestri.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Amal i Džordž Kluni 

Advokatica  i holivudski glumac pre pola godina postali su roditelji blizanaca - dečaka Aleksandera i devojčice Ele.

Džulija Roberts

Oskarovka poznata po ulogama u romantičnim komedijama a u novembru 2004. godine rodila je dečaka i devojčicu, Hejzel Patrišu i Fineasa Voltera. Tri godine kasnije rodila je dečaka, kome je dala ime Henri Danijel Moder.

Sara Džesika Parker i Metju Borderik

Zvezda serija i filmova "Seks i grad"je sa suprugom Metju Broderikom ima troje dece. Bliznakinje Marion i Tabitu koje su rođene 2009. godine i sina Džejmsa koji ima 14 godina.

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Jun 22, 2016 at 5:29am PDT

Anđelina Džoli i Bred Pit

Devetogodišnji blizanci, Noks i Vivijen Džoli-Pit koje slavna glumica ima sa Bred Pitom privlače pažnju gde god da se pojave, jer neverovatno liče na svoje slavne roditelje. Ovaj par ima šestoro dece, od kojih su troje biloški potomci.

A photo posted by @goddessangelinajolie on Jul 12, 2016 at 10:17pm PDT

Dženifer Lopez

Pevačica iz braka sa Markom Antonijem ima blizance, Maksa i Emu. Može se reći i da su oni poznate ličnosti, jer su već radili kampanju za modnu kuću "Guči".

A video posted by John JLover (@johnjlover) on Nov 20, 2016 at 11:09am PST

Selin Dion

Pevačica je sa producentom Reneom Anželilom bila u braku punih 20 godina, a par ima troje dece – blizance Nelsona i Edija (7) i Renea Šarla (15).

A photo posted by Céline Dion (@celinedion) on Oct 27, 2016 at 12:54pm PDT

Hellomagazine.rs/M.M Aleksandar Kujucev/Nebojša Babić/Guliver/Getty/Instagram