Stefan je stigao:  Porodila se Milica Dabović

Stefan je stigao: Porodila se Milica Dabović

Autor: | 21/12/2017

0


Nakon dugog iščekivanja, lepa košarkašica je dočekala i taj dan - postala je mama! Nasuprot mnogobrojnim spekulacijama o porođaju u inostranstvu, Milica Dabović je sina rodila u jednom od beogradskih porodilišta.

Kao što je i očekivano, sin naše šampšionke poneo je ime Stefan. Ponosna majka nije krila uzbuđenje povodom ovog trenutka, premda već dugo iščekuje da se ostvari u ovoj ulozi.

Nekoliko dana pre porođaja Milica je organizovala slavlje povodom rođenja sina.

A post shared by Fashion designer (@irmanokic) on Dec 5, 2017 at 10:35pm PST

Milica Dabović je tom prilikom za magazin Glossy izjavila:

-Nema ničeg boljeg od toga da beba na svet dođe onako kako je bog to uredio. Zato sam od prvog dana znala da ću se poroditi prirodnim putem. To je najbolje za mene, ali i za bebu. Čula sam razne priče i teorije o porođaju. Ne plašim se tog trenutka, već želim da verujem kako će sve proći u najboljem redu. Razgovarala sam i s prijateljicama koje su postale majke i svaka je priča za sebe. Sigurna sam da će mi ovo iskustvo biti najlepše u životu-

Kako je tokom trudnoće, raskinula vezu sa svojim izabranikom, misterioznim Vukom, Milica je odlučila da dete odgaja sama. Ranije je Milica stakla kako je srećna što uz sebe ima porodicu, a da će joj u odgajanju deteta najveći oslonac biti majka.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još

Najnovije vesti