Snežana Dakić: Savremeni muškarci ne tolerišu da se žena oseća na zapršku

Snežana Dakić: Savremeni muškarci ne tolerišu da se žena oseća na zapršku

Autor: | 21/12/2017

0

Snežana Dakić je u šetnji marktom i kupovini namirnica za ručak otkrila šta voli da jede, šta je smisao života, ali i čega se muškarci plaše.

Kao i svaka zaposlena žena Snežana nema previše vremena za pripremu jela, te pribegava kupovini gotove, spremljene hrane.

- Mi savremene domaćice gledamo da kupimo gotovo, a da nije džank fud. U marketima gde ima divno kuvane hrane, mi zaposlene domaćice uzimamo jela koja su zaista sjajna... Evo, vreme je kiselog kupusa, a ja ga volim kao salatu. Sarmu priprema moja mama najbolje - rekla je Dakićeva i osvrnula se na čuveni problem u svakoj uhinji širom Srbije - zapršku.

- Izbegavam jela sa zaprškom, jer za to su potrebnae razne mere, sve otvorimo, kapa na glavu zbog kose, sve izluftiramo dobro... Savremene domaćice ne mogu da mirišu na zapršku jer savremeni muškarci to ne tolerišu - objasnila je ona.

Dok je kupovala namirnice, Snežana se osvrnula na svoj horoskopski znak prolazeći kraj polica sa spremljenom ribom.

- Ja sam ti riba u svakom smislu, jer ja sam rođena u znaku riba, tako da sam dobra riba kako god okreneš. Imam dobru dušu, a riba u horoskopu - našalila se voditeljka.

Što se tiče pića i slatkiša, tu je vrlo kategorična.

- Slatkiše ne jedem uopšte. Ne pijem, samo ponekad čašu crnog vina, i to kada izađem negde.

Na pitanje da li se pojavio neki muškarac u njenom životu, Snežana je otkrila da muškaraca uvek ima, ali...

- Znaš koliko se dnevno muškaraca pojavljuje svuda oko nas.... Bez šale sada, meni muškarac nije smisao života, smisao sam ja sama, moja ćerka, porodica, moj posao, prijatelji, majka... lepo je da uz sve to postoji neka ljubav, neko prijateljstvo. Ali ja sam svoj prvi krug i materinstvo obavila, život je preda mnom, nigde ne žurim.

Dakićeva ima i poruku za sve muškarce:

- Neka misle pozitivno od samog jutra, neka osmisle neku aktivnost koja ih veseli i da se što manje plaše, svega. Ispostavilo se kako su muškarci vrlo nesigurni u sebe. Ženama je potrebna i pažnja i poštov i nežnost... A ne ono što njima prvo pada na pamet! Evo, ja sam sjajna domaćica, nema čega da se plaše.

Na pitanje da li se muškarci plaše jakih žena kao što je ona, Snežana je objasnila čega se to oni u suštini boje.

- Plaše se da nisu dovoljno dobri, a pod dva plaše se da neće moći da je iskontrolišu - zaključila je voditeljka.

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević
Tagovi: snežana dakić