Brankica Sebastijanović otkrila svoju novogodišnju želju

Brankica Sebastijanović otkrila svoju novogodišnju želju

Autor: | 19/12/2017

0

 

U dečjem kulturnom centru Beograda prošle nedelje premijerno je izvedena predstava “Ponoćna čarolija”, u režiji Vladana Đurkovića, u kojoj glavnu žensku ulogu, devojčicu Minu, igra glumica Brankica Sebastijanović, a zbog velikog interesovanja, publika će na istom mestu moći da gleda ovaj komad i 23. decembra. U međuvremenu “Ponoćna čarolija” kreće na turneju po Srbiji, pa će praznični duh stići i do mnogih mališana širom zemlje. Brankica Sebastijanović, koju znamo iz TV serija “Sinđelići” i “Samac u braku”, ali i iz filma “Vrati se, Zone”, ističe da je ovo bilo posebno iskustvo za nju.


– Drago mi je što smo se moje kolege i ja okupili na jednom tako lepom projektu. Lepo sam se osećala na sceni tokom premijere, deca su sve vreme pratila predstavu, i to je pravo zadovoljstvo. Zabavno je raditi dečje predstave, jer se glumac oseća rasterećenije i slobodnije. Potpuno je drugačije od svega što sam dosad radila, jer ne znate šta da očekujete – svako igranje je drugačije. Uspeli smo da napravimo zabavnu ali i edukativnu predstavu. Mada je “Ponoćna čarolija” rađena za osnovce, mogu da je gledaju svi, ne samo deca –
kaže, za Novosti Brankica, koja otkriva i da li ćemo je uskoro gledati u nekoj novoj seriji ili filmu:

– Ovog decembra posvećena sam pozorištu i predstavi “Ponoćna čarolija”, ali snimam i seriju “Urgentni centar”, gde u nastavku igram epizodnu ulogu. To je dramska uloga i učinilo mi se da može da bude glumački veoma zanimljiva, ali videćemo kako će ispasti. U svakom slučaju, ovo je potpuno drugačiji projekat.

Na pitanje gde će i s kim biti 31. decembra, tačno u ponoć, i šta će poželeti, Brankica kaže:

– Biću sa prijateljima na Kopaoniku, ta mogućnost se tek skoro pojavila, veoma sam se obradovala, jer sam mislila da neću nigde ići za Novu godinu. U ponoć ću poželeti manje briga, a više uživanja u onome što nam je dato.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/AntonioAhelAtaimages