Stevan Anđelković pobednik četvrte sezone TLZP: Zahvaljujem se svima, zajedno smo pobedili!

Stevan Anđelković pobednik četvrte sezone TLZP: Zahvaljujem se svima, zajedno smo pobedili!

Autor: | 18/12/2017

0

Sinoć je održano veliko finale četvrte sezone poznatog takmičenja humanitarnog karaktera, a pobednik je osvojio 25.000 evra, koje je donirao u dobrotvorne svrhe.

Beskrajno talentovani Stevan Anđelković imao je ozbiljan zadatak, da imitira legendarnog Elvisa, a priznao je pre nastupa da ima veliku odgovornost.

Sa igračima je pokazao koliko je talentovan, a svi u žiriju imali su samo reči hvale za ovaj njegov nastup, a spomenuli su i ostale njegove imitacije uz mnoštvo komplimenata.

Stevan je osvojio najviše podrške publike, iako je Tijana Dapčević imala svega 26 glasova manje od njega.

- Zahvaljujem se svima, publici i svojoj devojci. Bilo je jako teško postići sve ovo. Zajedno smo pobedili - bile su prve reči pobednika koji će vaučer od 25 000 evra pokloniti Dečjem odeljenju na Onkologiji Kliničkog centra Srbije.

 

 

Tijana Dapčević je nastupila prva u takmičarskom delu, kao Fredi Merkjuri. Publika joj je aplaudirala sve vreme, dok je žiri imao samo reči hvale za njenu imitaciju.

 

U revijalnom delu emisije Andrija Milošević i Aleksandra Radović su izveli pesmu "Idemo na Mars", grupe Đogani, dok se pevačica našla u ulozi Slađe, pa je pevala sa mnogo trilera karakterističnih za narodnu muziku.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još