Janko Tipsarević za novi “Hello!”: Raspadnem se kad me ćerka pita: “Tata, što me opet ostavljaš?”

Janko Tipsarević za novi “Hello!”: Raspadnem se kad me ćerka pita: “Tata, što me opet ostavljaš?”

Autor: | 15/12/2017

0

Karibi, Bahami, Pariz, Barselona, Frankfurt... Ovo je, u najkraćim crtama, uključujući i jednodnevni boravak u Beogradu, poslovno-privatna putanja Janka Tipsarevića u samom finišu 2017. godine, koju će pamtiti kao prilično turbulentnu. Da je bilo sportske sreće, nekad osmi teniser sveta sezonu bi ponovo završio u samom vrhu ATP liste. No, dalji prodor ka vrhu zaustavili su zdravstveni problemi. Za tri godine Janko je imao šest operacija, poslednju pre nekoliko nedelja.

U velikom intervju za “Hello!”, praćenom ekskluzivnim fotografijama sa egzotičnih Bahama, sa suprugom Biljanom otkriva kako teče oporavak, kada planira povratak na teren, ali i koliko, zbog čestog odsustvovanja od kuće, trpi njegov porodični život. Najteže je, priznaje, kada mora da se odvoji od četvorogodišnje ćerke Emili, svoje mezimice i male kopije.

– Razdvojenost je jedna od posledica profesije kojom se bavim. Toliko se često pozdravljamo da smo odlučili da ignorišemo rastanke. Pred polazak na put kažemo: “Ćao, vidimo se uskoro.” Lakše nam je tako. Emili je dovoljno velika da počinje da shvata koliko je otac važna figura u njenom životu. Osetim kako se raspadam na deliće kada me onako dečje iskreno pita: “Tata, što me opet ostavljaš?” - priznaje proslavljeni teniser.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Hello!”

Hellomagazin.rs Hellomagazin

Slične Vesti