Slobodan Živojinović: Drago mi je što su Aleksandra i Filip zajedno, sa nestrpljenjem očekujem unuče!

Slobodan Živojinović: Drago mi je što su Aleksandra i Filip zajedno, sa nestrpljenjem očekujem unuče!

Autor: | 12/12/2017

0

Lepa Brena i Slobodan-Boba Živojinović proslavili su sedmog decembra 26. godišnjicu bračne zajednice i  na najlepši način pokazali da dvoje slavnih mogu biti srećni i uživati u ljubavi, a Boba je ovom prilikom otkrio i šta misli o vezi svog sina Filipa i Aleksandre Prijović.

- Aleksandra je predivna osoba, drago mi je što su ona i Filip zajedno. Super se slažu, tako da sa nestrpljenjem očekujem unuče, ali, naravno, to zavisi od njih. Bilo bi lepo da to bude već iduće godine, iako će oni o tome odlučiti - ispričao je Boba u intervjuu za Gloriju i otkrio šta želi da priredi mladom paru:

- Našu podršku imaju, voleo bih da im napravimo pravu domaćinsku svadbu kakva nama dolikuje, i zato sam zamolio Filipa da mi kaže barem nekoliko meseci ranije zbog priprema. Da ne bude danas za sutra - bio je iskren Boba.

Bračni par planira odmor, ali tek nakon Nove godine:

- Posle Nove godine idemo svi zajedno na put, na kratak odmor. Tamo ćemo i upriličiti proslavu. Neprestano sam od septembra priželjkivala barem dva slobodna dana jer smo non-stop radili: snimamo dokumentarni film, imamo pripreme za koncerte, organizujemo turneje po celom svetu. Ne može čovek da pobegne na odmor dok ne završi sve poslove - rekla je Lepa Brena.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/lepa-brena-najveca-tuga-svake-majke-je-kada-dete-mora-da-ostavi-nekome-da-bi-otisla-da-radi/

hellomagazin.rs/m.g. M.M./ATAimages

Slične Vesti