Petar Grašo: Ovo je jedna od onih pesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo (video)

Petar Grašo: Ovo je jedna od onih pesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo (video)

Autor: | 12/12/2017

0

Posle velike proslave 20 godina karijere koja je krunisana velikim koncertom u Areni Zagreb, pred više od 18 hiljada ljudi, Petar Grašo odlučio je da se zahvali svim svojim obožavaocima novim singlom, očaravajućom baladom, 'Ako te pitaju'.

Nezapamćen odjek na društvenim mrežama već pri puštanju prve najave, nakon dosadašnjih nekoliko Grašinih hitova koji su vladali etrom dao je nagovestiti kako je na pomolu još jedan hit splitskog muzičara.

- Ovo je jedna od onih pesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvek prvi impuls da je nešto dobro. Moja publika priuštila mi je predivne trenutke na svim mojim koncertima tokom cele godine i zaista sam srećan što im u ovo praznično vreme darivanja mogu zahvaliti ovom pesmom. Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pesme za mene je poenta života: Triba nan malo, triba nan samo da se volit znamo - rekao je Grašo za svoju novu pesmu.

 

Tekst za pesmu napisala je Vjekoslava Huljić, dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Video spot pesme 'Ako te pitaju' režirao je Vojan Koceić, a sniman je na lokacijama predivnog jezera Peruča. U spotu se provlači topla ljubavna priča koju je ispričalo dvoje mladih glumaca Đana Kuzmanić i Davor Pavić.

hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: Petar Grašo

Pročitajte još