Sakupi i osvoji, Virvirci su tvoji

Sakupi i osvoji, Virvirci su tvoji

Autor: | 11/12/2017

0

Znamo da se praznicima, kićenju jelke i poklonima uvek najviše raduju najmlađi, ali priznajte da cela novogodišnja euforija i u vama budi dete.  Zato, pustite sada to dete da uživa u svom šarenilu koje Nova godina nosi sa sobom i širite prazničnu radost gde god da krenete. Pošto je novogodišnja čarolija tu da je podelite sa dragim ljudima, pronađite sitnice kojima ih možete obradovati, ali ne zaboravite i da sebi ugodite.

U tome vam može pomoći Coca-Cola koja je ponovo za svoje potrošače spremila malo iznenađenje. Iznenađenje je sakriveno u ukrasnim kuglama u kojima vas čekaju virvirci. Smrzuljak, Zvezduljak i Pahuljak su nerazdvojna, vesela družina koja želi da bude deo vaše praznične inspiracije, dok će novogodišnje kugle biti savršeni deo ukrasa na vašoj jelki. Zvezduljak je prava zvezda ove vesele družine!

Veseo i smeo, predvodi svoje simpatične drugare u misiji da donesu prazničnu radost svima! Smrzuljkova omiljena zimska aktivnost je pletenje šarenih zimskih rukavica i vunenih šalova – jer se uvek brine da njegovim drugarima ne bude hladno! Nežni Pahuljak, ime je dobio upravo po snežnim pahuljama. Uvek napravi najboljeg sneška, a najviše voli klizanje po ledu, jer njegove piruete ostavljaju sve bez daha. Kako bi jedan od virviraka postao vaš potrebno je da sakupite sedam čepova sa prazničnih pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 1L, 1,5L ili 2l, a prepoznaćete ih po belom promo čepu. Sakupljene čepove možete da zamenite za nekog od virviraka u nekom od centara za zamenu koji će biti jasno obeleženi promo posterima, a spisak objekata možete potražiti i na www.coca-cola.rs.

Do praznika imate dovoljno vremena da sakupite celu kolekciju virviraka i ukrasnih kugli koje će ulepšati vaše praznike! Neka novogodišnja magija poseti vaš dom, a vi je pažljivo čuvajte za sve dane koji nam predstoje.

Hellomagazin.rs/M.M Promo
Tagovi: coca cola

Najnovije vesti