Amber Herd brani Džonija: Naša veza je bila izuzetno strastvena, ali uvek puna ljubavi

Amber Herd brani Džonija: Naša veza je bila izuzetno strastvena, ali uvek puna ljubavi

Autor: | 10/12/2017

0

Džoni Dep našao se usred bojkota dela javnosti u vezi sa njegovom ulogom u drugom delu filma ''Fantastične zveri'', ali je u njegovu odbranu stala i bivša žena Amber Herd koja ga je prethodno optužila.

Veliki broj ljudi ne želi da glumac igra ulogu zlikovca Grindelvalda jer je bio pod optužbama za navodno nasilje u porodici od strane bivše žene Amber Herd, pa smatraju da "nasilnik" ne bi trebalo da dobije prostora u filmovima.

Juče je njegova bivša žena na društvenim mrežama podelila svoje mišljenje o svemu i na zaprepašćenje fanova stala u odbranu Depa.

- Da se zna, ovo je bila naša cela zajednička izjava. Izdvajati i birati određene delove i citirati ih van konteksta, jednostavno nije u redu. Žene, nastavite da se borite za sebe i ostanite jake. Voli vas, Amber – napisala je ona u opisu na svom Instagram profilu gde je objavila i zvanično saopštenje koje je par izdao nakon celog haosa oko razvoda, suđenja i podele imovine:

- Naša veza je bila izuzetno strastvena i promenljiva, ali uvek puna ljubavi. Nijedna strana nije podigla lažne tužbe zarad finansijske dobiti. Nikada nije bilo nikakve namere da se počini fizičko ili emotivno povređivanje. Amber želi sve najbolje Džoniju u budućnosti. Amber će donirati novac od razvoda u humanitarne svrhe – glasi saopštenje na koje je glumica danas podsetila.

I reditelj filma Dejvid Jejts je nedavno branio odluku da ga zadrže u filmu…

- U vezi sa Džonijem, meni se čini kao da je postojala jedna osoba koja ga je pikirala i tvrdila nešto. Ja mogu samo da vam o njemu kažem ono što vidim svaki dan: On je pun pristojnosti i dobrote, i to je sve što ja vidim. Kakve god optužbe da su postojale nemaju nikakve veze sa ljudskim bićem sa kojim ja radim – rekao Jejts za Entertainment Weekly.

hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još