Nina Morić: Ne smem da dođem ni u školu kod sina, zar je to normalno?

Nina Morić: Ne smem da dođem ni u školu kod sina, zar je to normalno?

Autor: | 06/12/2017

0

Manekenka Nina Morić već dve godine vodi borbu za starateljstvo nad 15-godišnjim sinom Karlosom koga je dobila u braku s bivšim suprugom Fabriciom Koronom.

Nina je starateljstvo izgubila pošto je nvodno pokušala da se ubije, ali ona tvrdi da uopšte nije bila reč o pokušaju samoubistva već o svađi s mamom zbog čega je popila tablete za smirenje.

Njen sin je to video i tada je nazvao drugu baku, Fabricijevu mamu koja je tada zapretila Nini da će joj oduzeti sina i to je na kraju i uradila.

Nina je juče na Instagramu objavila dirljivu fotografiju sa sinom uz koju je napisala da nikada neće da prestane da se bori za sina i da će u toj borbi biti do zadnjeg daha. Brojni pratioci na društvenoj mreži pružili su joj podršku, a ona je dodatno objasnila zašto je u poslednje vreme odlučila da javno priča o svojoj situaciji.

A post shared by ??? (@nina__moric) on Dec 4, 2017 at 10:52am PST

- Nisam imala drugog izbora. Uveravam vas da ne bi o ovome pisala javno da me situacija nije navela na to. Posle dve godine borbe u tišini, tokom koje se ništa nije pomaklo s mrtve tačke, odlučila sam da promenim strategiju. Želim da znam zašto ne mogu da dođem u školu svog sina i razgovaram s njegovim profesorima. Da li je vama to normalno? Nemam šta da izgubim, ali moram da pokušam i boriću se za sina. U celoj ovoj situaciji najviše pati moj sin - napisala je Nina. Njen bivši suprug trenutno je u zatvoru, a o njihovom sinu brine se njegova majka Gabrijela.

A post shared by ??? (@nina__moric) on Aug 27, 2017 at 7:23am PDT

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: nina morić

Najnovije vesti