Stigla je Barbika stvorena po liku Điđi Hadid: Počastvovana sam što sam dobila svoju Barbi!

Stigla je Barbika stvorena po liku Điđi Hadid: Počastvovana sam što sam dobila svoju Barbi!

Autor: | 05/12/2017

0

Tomi Hilfiger i Barbi su objavili lansiranje specijalne edicije TommyXGigi Barbie lutaka kreirane po liku Điđi Hadid, internacionalnog supermodela i globalnog brend ambasadora ženske linije brenda Tomi Hilfiger.

- Saradnja sa Điđi i Barbi je uzbudljiv novi zaokret u istoriji našeg brenda i kolaboracija sa ikonama pop kulture - izjavio je Tomi Hilfiger naglasivši - Finalna verzija izgleda TommyXGigi Barbie lutke je oda krucijalnom trenutku za istoriju ženske linije Tomi Hilfiger.

Dizajnirana u saradnji sa Tomijem Hilfigerom, TommyXGigi Barbie lutka slavi nezaboravni modni događaj na kojem je Điđi Hadid predstavljena kao globalni brend ambasador za žensku liniju. Lutka je stilizovana u klasičnu navy Tomi Hilfiger duksericu sa šortsem  i logotipom brenda, uz neizbežne bele patike – outfit u kojem se Hadidova pojavila ne nezaboravnoj modnoj reviji.

Cena lutke je 50 dolara odnosno 89,90 evra, a uz nju dobijate sertfikat o autentičnosti.

- Počastvovana sam što sam dobila svoju Barbi, koja slavi partnerstvo sa brendom Tomi Hilfiger. Čim sam videla lutku delovala mi je nadrealno. Srećna sam da možemo da je podelimo sa fanovima širom sveta! - rekla je Điđi.

Tomy Hilfiger i Matel partnerstvo je započelo stvaranjem jedinstvene Điđi Hadid Barbi kako bi se obeležilo lansiranje jesenje kolekcije za 2016. odnosno prolećne kapsule za 2017.

Plavokosa lepotica je otkrila svoje kreacije na revijama Tommynow u Njujorku i Los Ađelesu, a potom ih je preneo @Barbiestyle nalog na Instagramu što je pokrenulo reakcije dva miliona pratilaca. Oko 100,000 lajkova i preko 1,500 komentara poslužilo je kao inspiracija za stvaranje novog proizvoda.

A post shared by FITRI ZIE (@fitrizie.asyidik) on Mar 15, 2017 at 6:02pm PDT

hellomagazin.rs guliver/getty