Ko bi bio bolji: Koji glumac je trebalo da igra u "Titaniku" umesto Dikaprija?

Ko bi bio bolji: Koji glumac je trebalo da igra u "Titaniku" umesto Dikaprija?

Autor: | 05/12/2017

0

Kejt Vinslet i Leonradi Di Kaprio  publiku su osvojili pre dve decenije kao Džek i Rouz u filmu "Titanik",a sada je glumica otkrila da je drugi holivudski lepotan mogao da zaigra, uz nju, u ovom ostvarenju.

Oskarovka je u intervjuu Stivenu Kolberu otkrila je da je Metju Mekonahi bio na audiciji za glavnu ulogu u „Titaniku“.

Kejt Vinslet: Žao mi je, ali Leonardo i ja smo samo prijatelji i to već 20 godina (video)

Britanska glumica ispričala je da je sa Matjuom Mekonahijem glumila na audiciji, ali da se reditelj ipak odlučio za Leonarda Dikaprija,  prenosi "Fonet".

-Imala sam audiciju sa Metjuom, da. Nikada to u javnosti nisam rekla. Bilo je zaista fantastično, ali to jednostavno nije bila ‘Džek i Rouz, Kejt i Leo’ stvar. Film bi bio totalno drugačiji, bila je iskrena glumica.

Kejt Vinslet je priznala da je svom sinu prekrila oči da ne gleda golišave scene u filmu, a Kolber je u emisiji izveo i alternativni kraj filma u kojem se Džek ipak popeo na vrata i preživeo.

Iako je od premijere kultnog Titanika prošlo više od dvadeset godina, film i sve u vezi sa njim i dalje su zanimljivi milionima ljudi u svetu.

 

Nedavno je reditelj filma Džejms Kameron objasnio zašto se Džek nije pridružio Rouz na vratima i tako preživeo brodolom, a sada je protagonistkinja otkrila da je glumačka postava mogla da bude drugačija.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram