Žene u pedesetim su stare? Elizabet Harli je dokaz da je ovo potpuno pogrešno! (video)

Žene u pedesetim su stare? Elizabet Harli je dokaz da je ovo potpuno pogrešno! (video)

Autor: | 03/12/2017

0

Dok u novinskim napisma sve češće možete pročitati da "Izgleda sjajno sa 45" ili "Neverovatna figura u 48", stiče se utisak da su žene koje pređu 40. ili 50. pravo medicinsko čudo ako se usude da izgledaju gotovo isto kao i sa 30.

Glumica Elizabet Harli je ovog 10. juna napunila 52 godine, ne krije da je uz pomoć estetske hirurgije popravila tonus lica, zategla kožu, ali, pošto joj je profesija takva da ne trpi godine, a i ima dovoljno novca da bi se takvim zahvatima podvrgla, možemo da joj "oprostimo" sve te "korecije".

Ipak, estetski hirurzi nisu čarobnjaci i ne mogu vam stvoriti telo iz snova, ma šta mi mislili o tome. Jednostavno je nemoguće sve delove "zategnuti" i "ispeglati", da izgledaju isto kao i kada ste bili u cvetu mladosti.

Elizabet očigledno izuzetno vodi računa o svojoj fizičkoj kondiciji i s ponosom to pokazuje kad god joj se ukaže prilika.

Sem svog zvaničnog Instagram profila, zgodna glumica ima i još jedan gde kači fotografije samo sa plaže, sa bazena, u kupaćem kostimu, u toplesu... Razlog, sem reklamiranja kupaćih kostima i odeće za plažu koje dizajnira, je i taj što izgleda fenomenalno iako je "zagazila u šestu deceniju".

Da bi proslavila 100.000 pratilaca na svom nalogu, ona je postavila i ovaj video klip koji sasvim jasno pokazuje u kakvom je stanju ova "vremešna" dama.

Verujemo da ovakva energija i izgled ne mogu biti predmet zavisti, već pre podsticaj da se pokrenete i uradite nešto sa sobom, jer, pedesete su nove dvadesete, barem tako tvrde svetski ženski magazini, a njima vredi verovati zar ne?

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: elizabet harli

Pročitajte još