Proširite svoje vidike: Besplatni seminar "Feng Shui metafizičke tajne"

Proširite svoje vidike: Besplatni seminar "Feng Shui metafizičke tajne"

Autor: | 01/12/2017

0
Na pomen feng suija ljudi reaguju različito: dok jedini misle da  je to "još jedna popularistička filozofija", drugi smatraju da je dovoljno da nabave figuricu žabe kako bi poboljšali materijalnu situaciju. Ipak, ova drevna kineska disciplina čiji su osnovni principi usklađenost čoveka i prostora u kome živi ili radi sa dve vladajuće energije koja ga okružuju - energijom neba i zemlje.

    Sandra Drinčić

-Feng Shui je usklađenost osobe sa okolinom i prostorom koji koristi. Svuda oko nas postoji osnovna životna energija Svuda oko nas postoji osnovna životna energija – Qi energija. Naučiti osetiti i usmeriti Qi energiju da ‘radi’ za Vas – ključna je tajna u Feng Shui sistemu. Na taj način se koristi maksimalni potencijal životne sredine, oko nekretnine ili poslovnog prostora, nakon čega dolazi do poboljšanja života i poslovnog napretka. Druga stvar je usklađen odnos prostor – čovek. Svaki čovek ima svoju ličnu snagu, energiju i vibraciju, tačnije – svoje biopolje. Njegovo stupanje u neki prostor treba da bude uskladjeno sa energetskim frekvencijama prostora, kako bi kvalitetno živeo, iskoristio maksimalno svoje potencijale, te bio motivisaniji i produktivniji.-

 

Kako urediti poslovni prostor koji će stvoriti zdravu radnu atmosferu, kako energiju pročistiti, koristiti i usmeriti da radi za vas, saznajte 10. decembra (10-15h)  na  besplatnom seminaru "Feng Shui metafizičke tajne" koji se održava u  "Promenada Event Centar"

Feng Shui Institut  je javno priznat organizator obrazovanja odraslih lica po rešenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za Feng Shui edukaciju, a   ovim besplatnim seminarom obeležava devet godina rada u Srbiji.

 

Hellomagazin.rs
Tagovi: Feng Shui