Uvek svoja i jedinstvena: Nataša Bekvalac razmišlja o nesvakidašnjem imenu za svoju bebu

Uvek svoja i jedinstvena: Nataša Bekvalac razmišlja o nesvakidašnjem imenu za svoju bebu

Autor: | 28/11/2017

0


Nataša Bekvalac je nedavno odlučila da otkaže sve nastupe, kako bi zbog činjenice da je u šestom mesecu trudnoće mogla što više da se odmara.

Pevačica i njen muž Luka Lazukić očekuju devojčicu, a "šuška" se da se Nataši dopada jedno starinsko ime.

– Nataša je bila veoma vezana za baku Dragicu. Ona je uvek bila tu za nju i savetovala je u svemu. Nataši se veoma dopada to ime za ćerku, međutim još nije sigurna da je to pravi izbor. Iako ona voli ta starinska imena, Luka je više za varijantu da njihova ćerkica dobije neko modernije ime. Iako nije imao ništa protiv Natašine ideje, jer je u svemu podržava, ovoga puta je rekao da imaju dovoljno vremena da dobro razmisle, tvrdi izvor za "Alo" i dodaje da se ideja oko imena veoma dopala njenim roditeljima, ali da su joj rekli da ne žele da se mešaju u tu odluku.

Prepoznatljivi osmeh i sjaj u oku: Fotografija Nataše Bekvalac okrenula točak vremena unazad

– Svi su bili oduševljeni kada je Nataša spomenula da razmišlja o tome da ćerkici da ime Dragica, ali su odluku o tome ipak prepustili Luki i njoj. Neki su komentarisali da je ime možda previše arhaično za današnje vreme, te da bi beba možda trebalo da ima neko modernije, ali nisu želeli preterano da je ubeđuju. Odluka je, naravno, na njoj i Luki, a svakako ima dovoljno vremena dok se ne porodi da razmišlja o tome, istakao je izvor.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević

Najnovije vesti