Šeron Stoun na kraju šeste decenije: Ne plaši se ni starosti ni gravitacije

Šeron Stoun na kraju šeste decenije: Ne plaši se ni starosti ni gravitacije

Autor: | 24/11/2017

0

 

Vreme, godine i gravitacija su neumoljivi i nikoga ne štede, ali u suočavanju sa jednom od najvećih holivudskih ikona našeg doba glatko gube svaku bitku. Šeron Stoun, koja će u martu proslaviti šezdeseti rođendan, ne prestaje da budi niske strasti. Štaviše, prizori nastali pre nekoliko dana na plaži u Majamiju bez ijedne reči govore da je slavna glumica i na pragu sedme decenije u stanju da razumu pomrsi sve konce i izazove srčani udar, a pri tom uopšte ne mora da ponavlja čuvenu scenu sa prekrštanjem nogu iz njenog najpopularnijeg filma, snimljenog pre tačno četvrt veka.

Snimak audicije Šeron Stoun za “Niske strasti” seksepilniji od prekrštanja nogu (video)

Doduše, našao se tu i poneki dežurni kritičar da joj odmeri celulit i izbroji bore. Šeron se ne plaši da ih istakne, naprotiv, jer u svakoj prilici nastoji da na sopstvenom primeru pokaže šta znači elegantan i dostojanstven hod kroz starenje i kako bi trebalo da izgleda normalna žena u tim godinama.

Kada je, početkom milenijuma, doživela moždani udar, odlučila je da iz korena promeni način života. Malo se distancirala od filmskih studija kako bi se posvetila deci, ali i sopstvenom zdravlju. Iako je u današnjem svetu iluzija nedopustivo da se nazre bilo kakav znak starenja, naročito među poznatim ženama, Šeron nam daje preko potrebnu injekciju realnosti. Ne gleda na biološki sat, ne mari za producente koji najčešće „otpisuju“ glumice kada prevale četvrtu deceniju, bez obzira na njihov renome, a ne posećuje ni klinike za estetsku hirurgiju. Nezamislivo u „fabrici snova“, zar ne?

Pratiocima na društvenim mrežama redovno pokazuje koliko uživa u životu, bez stresa, pritisaka i podleganja sveprisutnoj torturi večne mladosti. A ne traga ni za savršenstvom ili večnom ljubavlju, tvrdeći da je potpuno ispunjena i srećna. Društvo joj najčešće prave tri sina i mlađa sestra Keli, sa kojima se odlično zabavlja i koje, umesto emotivnih partnera, vodi na glamurozna dešavanja.

Na pesku Floride skupljala je energiju za nove poslovne izazove, a među njima su serija „Mozaik“, dva filma čije se snimanje privodi kraju, kao i brojni humanitarni angažmani od Holivuda do evropskih gradova.

Snežana Ilić Splash news
Tagovi: šeron stoun