Saša Matić uz gudače Beogradske filharmonije: Ovo mi je jedna od najdražih pesama

Saša Matić uz gudače Beogradske filharmonije: Ovo mi je jedna od najdražih pesama

Autor: | 21/11/2017

0

Pored svakodnevnih nastupa, snimanja, komponovanja, pevač Saša Matić privodi kraju rad na novom albumu. Osmi po redu studijski albun nosi naziv "Ne bih ništa menjao", po prelepoj baladi čiji tekst i muziku potpisuje Saša Milošević Mare.

Upravo za naslovnu numeru Saša Matić je u ponedeljak u studiju na Košutnjaku snimio spot pod rediteljskom palicom Gorana Šljivića.

"Ne bih ništa menjao, na početak da se vratim", pevao je Saša, dok su se iza njega smenjivale fotografije najznačajnijih momenata u petnaest godina dugoj karijeri.

Tako će svi oni koji budu gledali spot imati priliku da vide i neke do sada neobjavljene fotografije i javnosti manje poznate momente Matićeve karijere, a ono što je posebno interesantno jeste to da pevača u spotu prati gudački kvartet Beogradske filharmonije.

- Kako se sada osećam, ovo mi je jedna od najdražih pesama. Mare je uspeo da kroz jednu pesmu kaže i opiše sve. Emotivna je, intimna i ja jedva čekam da je predstavim publici - kaže Saša, dodajući da je prezadovoljan kompletnim albumom na kojem je radila proverena ekipa Marina Tucaković, Damir Handanović, Jelena Trifunović, Mlađan Dinkić...

Album "Ne bih ništa menjao" u prodaji bi trebalo da se nađe već 4. decembra, a Saša naglašava kako uz novi album idu još neka velika i lepa iznenadjenja za publiku.

Mali delić atmosfere iz Beča! ❤️??

A post shared by Saša Matić (@sasamatic_official) on Nov 13, 2017 at 2:16am PST

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: saša matić