“UPECAJ ZLATNU RIBICU” - Nagradni konkurs kompanije Bambi

“UPECAJ ZLATNU RIBICU” - Nagradni konkurs kompanije Bambi

Autor: | 20/11/2017

0

Proteklih dana pisalo se i pričalo o urbanim legendama i mitovima, o tome da li i kada odrastemo verujemo u čuda i neku dobru vilu ili zlatnu ribicu koja će nam doći i ostvariti naše najluđe želje… Da li ste i vi među onima koji veruju? Ako niste, vreme je da ovoga trenutka počnete!

Brend oživeo je legendu o Zlatnoj ribici i rešio da onima koji veruju pruži mogućnost da ostvare svoje najkreativnije želje. Ako zaista želite da se uverite u to, Zlatna ribica vas čeka na web sajtu www.ribica.rs gde možeš da pratiš njen život i da ćaskaš sa njom 24/7, a isto tako ćete imate pirliku da je upoznate i otkrijete kakva je. Ako spadate u osobe koje su maštale da je upecaju ne bi li joj rekli svoju želju, taj trenutak se približio! Pratite ovu Zlatnu ribicu i sreća vam se možda osmehne...

Kompanija Bambi sa svojim brendom Josh! pokrenula je ovaj nesvakidašnji nagradni konkurs koji će trajati od 20. novembra do 25. decembra. Sve što je potrebno je da kupite bilo koji proizvod, unesete BI broj sa fiskalnog računa na JOSH! Viber Public Account na kom vas čeka Zlatna ribica. Ona će vas obavestiti koliko ste osvojili BODOVA za neke od nedeljnih nagrada kao što su: Go Pro, X-Box 360 I FUJI Instax, ali ne zaboravite da svakom novom kupovinom imate pravo da zamislite želju a Zlatna ribica će je saslušati, ma koliko luda ona bila i na kraju konkursa ispuniti 3 najkreativnije želje.

Ti imaš želju, Josh! ima Zlatnu ribicu!

NEDELJNE NAGRADE - (3x5nedelja) dodeljujemo onima koji imaju najviše osvojenih bodova za tu nedelju.

GLAVNA NAGRADA - svakom novom kupovinom, potrošač ima mogućnost da pošalje svoju želju, a 3 najkreativnije biće ostvarene na kraju konkursa.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: bambi