Dobri geni više nisu dovoljni: Promene koje je Kejt Mos uvela u život

Dobri geni više nisu dovoljni: Promene koje je Kejt Mos uvela u život

Autor: | 18/11/2017

0

Bivši supermodel Kejt Mos (43) tokom 25-godišnje karijere nikad nije posećivala teretanu niti je vodila računa o ishrani, a ipak je izgledala toliko dobro da je bila u samom vrhu. Danas je navike promenila i zahvalna je što ima tako dobre gene.

A post shared by LES FAÇONS (@lesfacons) on May 16, 2017 at 8:03am PDT

-Trudim se da jedem zdravo i uživam u pravoj domaćoj hrani. Kad sam bila mlada nisam morala da vodim računa o zdravim navikama. Primetila sam da mi se koža bolje izgleda od kada pazim na ishranu,  jedem salate i zdravu hranu - recimo, pre nikad nisam jela salate., a sada često sebe obradujem zdravim sokom, otkrila je Kejt.

Pred ogledalom ne voli provodi puno vremena- bitno joj je da je njega lica brza i efektivna, piše Gloria.hr.  Njena bjuti rutina je jednostavna, ne koristi hrpu različitih krema već se drži jednog do dva proizvoda i više ne ide u krevet s šminkom.

 - Dešavalo mi se da zaspim sa šminkom na licu, a to  se uvek primeti sledeći dan,  kaže bivša manekenka. Svoje noći više ne provodi na žurkama već sa maskom na licu.

 - Očistim lice, stavim serum, kremu i masku.  Baš kao dobra devojka, u krevetu, s maskom na licu, šali se Britanka.

A post shared by @katemosstyle on Jul 18, 2015 at 2:43am PDT

U poslednje vreme jako mnogo vodi računa o telu, pa je počela redovno da posećuje teretanu.

- Prošlih nedelja sam svaki dan vežbala po sat vremena i već primećujem razliku. Uvek sam mislila - ovo je agonija, nikad se više ne vraćam u teretanu, ovo je čisto mučenje. Ali ovog sam puta nekako pregurala tu fazu. I izgubila sam par centimetara u struku u desetak dana, otkrila je Kejt.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: kejt mos

Pročitajte još