Stalone se oglasio povodom teških optužbi:  Ovo je smešna, kategorički netačna priča

Stalone se oglasio povodom teških optužbi: Ovo je smešna, kategorički netačna priča

Autor: | 17/11/2017

0

Silvester Stalone je još jedan glumac koji je optužen za seksulano uznemiravanje kako piše Daily Mail. Naime, u javnosti se pojavio policijski izveštaj u kojem se nalazi svedočenje devojčice koja je tada imala 16 godina, a Stalone 40, a u kojem devojka otkriva detalje sekusalnog napastvovanja.

Silvester Stalone ima prljavu prošlost ili ga namerno blate: Prisilio maloletnicu na grupni seks?

 Glumac, koji danas ima 71 godinu, i otac je tri ćerke, pre 31 godine snimao je filma Over the top. Tinejdžerku je sa Staloneom upoznao je glumac Dejvid Mendenel, koji u filma igrao njegovog sina. Nakon nekoliko dana, devojka je slavnog glumca srela u hodniku i zamolila ga za autogram. Stalone je nju i njene prijateljice poljubio u obraz. Idućeg dana ju je pitao bi li se protivila da Silvestrovom udvaranju. Odgovorila je da joj to ne bi smetalo, a telohranitelj joj je predao ključeve gluumčeve hotelske sobe. Kada je stigla, glumac ju je dočekao, odveo u sobu te su se, prema njenim rečima, skinuli i imali seks.

 
- Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, no onda je došao telohranitelj i jako sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora - otkrila je devojka na policijskom razgovoru.

Danas se, povodom toga oglasio i poznati glumac i to putem saopštenja koje je izneo njegov predstavnik za medije.

- Ovo je smešna, kategorički netačna priča - istakla je Staloneov PR, Mišel Bega. Policija nije nikad kontaktirala glumca u vezi tog navodnog napada, stoji u njenom saopštenju.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram