Mira Škorić:  Kada mi je otkriven tumor, promenila sam život iz korena

Mira Škorić: Kada mi je otkriven tumor, promenila sam život iz korena

Autor: | 15/11/2017

0

Užurban i stresan način života čini da sve manje imamo vremena za sebe, pa često odlazak kod lekara neopravdano smatramo luksuzom  koji ne možemo priuštiti. Nesvesno obmanjujemo sebe da se loše stvari događaju uvek drugima, a kada se desi da nam telo alarmira da nešto nije u redu, često bude i kasno. Pevačica Mira Škorić priznaje da je spadala u onu grupu ljudi koji nevoljno posećuju lekare, i da je ignorisala simtome koji su jasno ukazivalo da se sa njenim organizmom nešto dešava.

- Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno i kad kod se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. Osećala sam premor i imala sam podmuklu temperaturu. Na to je trebalo da odreagujem ranije, ali nažalost, kasno sam obratila pažnju. Radila sam pod povišenom temperaturom od 37.2. Pevala sam satima i danima, sve više sam se umarala i bila slabija. Imunitet mi je opao i tek kada mi je iskočila limfna žlezda na vratu iznad ključne kosti, odreagovala sam.  - rekla je Mira za Glossy koja kaže da je ovo saznanje navelo da promeni životne navike.

- Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice. Doktor Džodić mi je saopštio surovu istinu koju nisam htela da prihvatim. U sebi sam ponavljala da to nikako nije moguće. Od tog trenutka rešila sam da zdravlje postavim na prvo mesto i promenim život iz korena -bila je iskrena pevačica.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram
Tagovi: mira škorić