Konačan kraj: Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta potpisali sporazumni razvod

Konačan kraj: Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta potpisali sporazumni razvod

Autor: | 15/11/2017

0

Nakon manje od godinu i po dana, pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta potpisali su juče sporazumni razvod.

Iako su ih razdvojile nepomirljive razlike, Ana i Rasta su se rastali kao najbolji prijatelji, saznaje "Alo!".

Ana nije želela da bude nepravedna prema svom bivšem suprugu, te je na sudu iznela da je dovoljno da za alimentaciju izdvaja 500 evra, ali Rasta se tome usprotivio.

On ne želi da njegova mezimica oskudeva ni u čemu, ali i da bi se Ana osećala sigurnije i bolje, on je rekao da će njegovo mesečno davanje biti u iznosu od 2.000 evra. Što se tiče imovine, neće ništa deliti jer u braku koji je trajao manje od godinu i po dana nisu zajednički ništa ni stekli.

Prema rečima izvora bliskog bivšem bračnom paru, dogovorili su se lako i brzo.

- Otkad su se rastali, Ana i Rasta se više nisu svađali. Njima je život pod istim krovom bio nemoguć jer imaju potpuno drugačije životne navike i karaktere, što je i dovodilo do varnica, međutim, kada se on iselio i kada su počeli da pričaju o razvodu, sve je teklo neverovatno glatko - objašnjava izvor za "Alo".

Emotivan rastanak, jer ljubav i dalje negde postoji, sporazumno je okončan, a njihovoj brčnoj priči je konačno došao kraj.

- Kada su shvatili da je zajednički život nemoguć, počeli su da pričaju o ćerki i njenoj budućnosti. Ona ima tek tri i po meseca i potrebni su joj i majka i otac, a pošto više neće biti par, bitno je da normalno komuniciraju kako dete ne bi imalo traume. Bebi je mesto uz majku, tako da Rasta nije ni pomišljao da traži starateljstvo, a Ana želi da otac bude što prisutniji u njenom životu pa mu je rekla da može da viđa Taru kad god poželi - ispričao je izvor blizak Ani i Rasti za pomenuti list.

Po pitanju cele priče oglasio se i advokat Borivoje Borović, koji je razveo Nikolićevu i Đurića.

- Tačno je da je juče potpisan sporazumni razvod braka između Ane Nikolić i Stefana Đurića. U svojoj dugoj pravničkoj karijeri još nisam video tako fin razvod. Razveli su se zbog neslaganja u karakterima, ali su se lako složili u svemu pošto im je najvažnije da dete ne trpi posledice njihovog rastanka. Ana jeste tražila da alimentacija iznosi 500 evra ali je Rasta insistirao da bude 2.000 evra, a imovinu da ne dele. Dete će živeti sa majkom, otac će moći da je viđa svaki dan na sat vremena ili da je uzme na ceo dan kada se tako prethodno dogovore - objasnio je Borović.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages