O njima sanjaju sve žene na planeti: Najpoželjnije neženje na svetu

O njima sanjaju sve žene na planeti: Najpoželjnije neženje na svetu

Autor: | 09/11/2017

0

Ovi muškarci su uspešni, talentovani, bogati i zgodni. Zbog svih navedenih kvaliteta smestili su se na listu najpoželjnijih neženja koju je sastavio magazin "Glamur". Ko je vaš favorit?

 Leonardo Dikaprio (42)

Jedan od najuspešnijih glumaca današnjice zakleti je neženja. Zgodan i talentovan, Leo iza sebe ima niz dugih veza s raznim lepoticama i Viktorijinim anđelima, ali dosad nijednu nije odveo pred oltar.

Ronan Farou (29)

Sin Mije Farou i Vudija Alena iza sebe ima impresivnu karijeru. Ronan je novinar, advokat, aktivista i bivši savetnik američke vlade s diplomama Oksforda i Jejla. Nasledio je majčinu lepotu i filantropsku narav.

Džek Dorsi (40)

Američki programer i biznismen suosnivač je Tvitera. Proglašen je jednim od najboljih mladih inovatora na svetu. Zahvaljujući sjajnom preduzetničkom duhu, zaradio je skoro tri milijarde dolara.

Dru Hjuston (34)

Američki preduzetnik diplomirao je informatiku na prestižnom MIT-u. Osnivač je Dropboksa, onlajn platforme za čuvanje podataka, a magazin "Forbs" njegovo bogatstvo procenjuje na 1.4 milijarde dolara.

Brajan Česki (36)

Ovaj Amerikanac osnivač je onlajn platforme Airbnb koja korisnicima interneta omogućava jednostavno iznajmljivanje stanova širom sveta. Ove godine pridružio se grupi milijardera okupljenoj u inicijativi "The Giving Pledge" koji su se obvezali da će tokom života donirati većinu svog bogatstva.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti