Stefan Đurić Rasta: Ana je predivna majka, moj brat i prijatelj, zato ćemo se uvek voleti

Stefan Đurić Rasta: Ana je predivna majka, moj brat i prijatelj, zato ćemo se uvek voleti

Autor: | 08/11/2017

0

Posle vesti da nakon samo nešto više od godinu dana stavljaju tačku na svoj brak, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nisu želeli da se oglašavaju, a onda se pevačica obratila javnosti i potvrdila da se razvodi.

Reper je i dalje odbijao da se oglasi ovim povodom, sve do danas, kada je rešio da jednom za svagda objasni šta se, zapravo, dešava u njegovom odnosu sa Anom.

- Nikada ovo nisam radio, ali ukratko ću vam se obratiti, s obzirom da čitate razne bljuvotine i laži. Ana i ja se jesmo razveli, ali Ana i ja imamo nešto što je neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepša stvar koja će nas vezivati zauvek - napisao je Rasta na Instagramu, a potom je objasio šta misli o svojoj, sada već bivšoj, supruzi:

- Ana je predivna majka kakvu smo Tara i ja samo na lutriji mogli da dobijemo, ona je i moj brat i prijatelj, zato ćemo se na neki način uvek voleti - napisao je Rasta, a potom pojedincima koji šire dezinformacije o njihovom odnosu poručio da su ona i Rasta najjači.

Podsetimo, Ana se pre tri dana oglasila i svima poručila da joj je mnogo teško jer joj se porodica raspada, ali da neće nijednu ružnu reč ireći o Rasti, za kojeg smatra da je idealan otac.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages