Ovakvu Blejk Lajvli niste videli - beskućnica na ulicama Dablina (video)

Ovakvu Blejk Lajvli niste videli - beskućnica na ulicama Dablina (video)

Autor: | 08/11/2017

0

Glumica Blejk Lajvli je za potrebe novog filma i lika koji tumači, pretrpela transformaciju u kojoj je nikada ne biste prepoznali, jer ovakvo njeno izdanje do sada nismo videli ni u jednoj ulozi.

Tridesetogodišnja zvezda je fotografisana na ulicama Dablina, dok je snimala scene svog najnovijeg filma "The Rhythm Section". Kraća kosa, široka odeća, bez šminke i sa dodatkom "nebrige" rukama veštih scenskih maskera, sa tirkiznom kapom na glavi i bocom pića u rukama, pretvorila je zaosnu Blejk u beskućnicu koju niko ne bi povezao sa holivudskom zvezdom.

Možda ovo njeno izdanje nije glamurozno kako smo od nje navikli, ali adaptacija novele Marka Barnela može da označi početak novog poglavlja u karijeri lepe glumice.

Ovaj izgled je izgled žene koju Blejk tumači - Stefani Patrik, ženu koja žudi za osvetom nakon što je njena čitava porodica ubijena u terorističkom napadu na avion u kojem su se nalazili. Film je uzbudljiv triler, a uz Blejk ćemo videti i Džada Loua.

- 'The Rhythm Section,' je filmska adaptacija knjige pod istim imenom, a može da označava početak potencijalne franšize filmova, što će biti zanimljivo za Blejk, jer i njen suprug, Rajan Rejnolds je glavni junak u franšizi filmova o superjunaku "Deadpool". Barnel je napisao četiri knjige o Stefani Patrik, tako da je sve moguće - objasnili su ljudi iz produkcije za Today.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: blejk lajvli