Životna drama Nine Morić: Želim da svi znaju kroz šta prolazim, bez sina ne mogu da živim

Životna drama Nine Morić: Želim da svi znaju kroz šta prolazim, bez sina ne mogu da živim

Autor: | 07/11/2017

0

Nina Morić trenutno prolazi kroz životnu dramu jer se bori za starateljstvo nad svojim sinom Karlosom, a sada je odlučila da javno otkrije i detalje iz života koji su je najviše zaboleli.

- Dve godine sam ćutala o svojoj borbi za sina jer sam se stidela toga i bilo me je strah. Patila sam u duši. Ali sad je dosta. Želim da svi znaju kroz šta prolazim - rekla je potresena Nina Morić (41) za hrvatske medije.

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom dve godine živi bez sina Karlosa (15), kojeg je dobila iz braka s italijanskim paparacom Fabricijom Koronom (43). Dečak se trenutno nalazi kod Koronine majke Gabrijele jer je njegov otac u zatvoru. Nina dve godine sina viđa jednom nedeljno u strogo kontrolisanim uslovima. Sme da ga viđa isključivo uz nadzor edukatora na sat i po.

Ninina drama započela je u aprilu 2015., kad se posvađala s majkom Vrankom. Nina je posle toga, kaže, popila tablete za smirenje.

- Nisam htela da se ubjem. Samo sam htela da zaboravim to veče i da zaspim - tvrdi Morić. Dečak je svedočio njenoj svađi sa majkom i u strahu nazvao drugu baku Gabrijelu, koja je pozvala policiju.

- Gabrijela je vikala da će mi oduzeti sina pa je tako i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabricio i ja venčali - tvrdi manekenka. Dečaka je uzela baka, a neko vreme mogao je da spava kod manekenke.

Posle toga dva meseca nije smela da vidi sina zato što mu je, kaže, rekla da je bezobrazan kad joj je rekao da nije siguran da više želi da živi s njom.

- To je sigurno rekao zbog bake koja mnogo loše priča o meni. Morala sam zbog toga na test na droge. Odsekli su mi 20 cm kose. Rezultati su bili negativni. Prezirem droge. Morala sam i na psihijatrijska veštačenja da idem dve godine, gde su zaključili da sam divna majka, ali niko to ne uzima u obzir - tvrdi Nina.

Kaže da nikada nije žiletom sekla vene. Kaže da se samo izgrebala noktima po rukama od stresa. Sin joj već osam meseci ide kod neuropsihijatra.

- Jedan dan me voli, drugi dan me zove gospođom - priča Nina. Morić tvrdi da je zbog stresa prošle godine tokom trudnoće izgubila bebu.

- Bio je dečkić - rekla je u suzama.

Nina i Fabricio

Dodaje da joj je Korona zagorčao život kad ju je prevario s Belen Rodrigez (33).

- Dolazio je s njom pred stan i ljubili su se. Prekrivala sam Karlosu oči da ne gleda. Ali to je sad prošlost. I Fabricio me podržava u bitki za sina. Bez sina ne mogu da živim - zaključila je Nina.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: nina morić

Pročitajte još