Mik Džeger je zaista nevaljao: Varao je trudnu balerinu sa sadašnjom devojkom?

Mik Džeger je zaista nevaljao: Varao je trudnu balerinu sa sadašnjom devojkom?

Autor: | 05/11/2017

0

Iako je veza Mika Džegera i Nor Alfala tek nedavno procurila u javnost, britanski mediji pišu da par već dve godine krije svoju vezu.

Par se navodno upoznao 2015. na zabavi na kojoj je Mik bio sa svojom tadašnjom devojkom, balerinom Melani Hamrik. Melani je pak ‘naslednica’ Lvren Skot, bivše Džegerove devojke koja je oduzela sebi život 2014. Iako su izvori tvrdili da je jedan od razloga suicida bio prekid sa slavnim pevačem, njegov PR tvrdi da je par još uvek bio u vezi, piše Daily Mail.

Mik je brzo preboleo tragično preminulu devojku pa je već 2015. bio u vezi s njujorškom balerinom, a kada je upoznao Nor prvo su bili samo u prijateljskim odnosima. Ali, njihova se ljubav jako brzo rasplamsala pa su već sredinom 2016. uočeni kako se iskradaju i provode vreme u hotelu u Los Anđelesu.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/mik-dzeger-ima-74-godine-njegova-najstarija-cerka-45-najnovija-devojka-samo-22/

Mik je navodno krio vezu jer nije hteo da sramoti svoju tadašnju devojku koja je bila poznata balerina te postala majka njegovog osmog deteta.

Ljubavnička veza Mika i Nor trajala je čak i dok je Melani bila trudna s njegovim detetom, sinom Devroom. Melani još uvek insistira da su ona i Džeger u vezi, ali sve je više dokaza da pevač Rolingstonsa veruje u ljubav bez granica, pogotovo onih starosnih.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: mik džeger

Najnovije vesti