Neda Ukraden: Ako žene misle da ih muž nije prevario, jako  su u zabludi

Neda Ukraden: Ako žene misle da ih muž nije prevario, jako su u zabludi

Autor: | 03/11/2017

0

Neda Ukraden neumorno stvara i radi i nedavno je objavila novu pesmu "Bela košulja" u kojoj slavi brak i iskrenu ljubav. U razgovoru za IN Magazin pevačica je pričala o pokojnom suprugu Milanu Bilbiji od kojeg se rastala jer on nije mogao da se nosi sa njenom slavom.

-Smetala mu je količina moje slave i način na koji se nosim s tim. Mislio je kako slava šteti našoj vezi i da bi mi priopritet trebao biti dom, a ne odlasci na turneje. Uvek se kaže da iza uspešnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspešne žene obično stoji jedan razoren brak, sopstveni najčešće - rekla je Neda.

Priznala je da je doživela i preljubu i kaže kako nije realno da celog života volimo jednu osobu. - Ako misle žene da ih muž nije prevario, te su u zabludi jako- tvrdi i kaže da bi prešla preko partnerove avanture za jednu noć jer vreme u kojem danas živi u mnogo čemu je drugačije od vremena u kojem su živele naše bake.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Oct 14, 2017 at 1:00pm PDT


Otkrila je i koje karakteristike bi muškarac trebao imati da bi pristala na brak sa njim. - Mora biti jedna muška Neda Ukraden, da voli i dobro skuvati i dobro se obući, da je mangup i zezator, ali da je gospodin. Mora biti dorastao ženi koja je i tu i tamo, neko ko voli porodicu, neko ko voli toplinu doma, ali isto ko voli dobru predstavu, dobru kafanu. Kažem vam, taj se još nije rodio - kaže.
Hellomagazin.rs Dejan Milićević/Antonio Ahel Ataimages
Tagovi: neda ukraden