Dragana Katić: Sinu savetujem da ostane, a ako ipak ode u inostranstvo, duvaću u njegova jedra

Dragana Katić: Sinu savetujem da ostane, a ako ipak ode u inostranstvo, duvaću u njegova jedra

03/11/2017

0

Dragana Katić, voditeljka emisije “Nikad nije kasno”, presrećna je što je njen naslednik čvrsto odlučio da krene majčinim stopama i postane novinar. Naime, blizanci Bojan i Boban, Draganini sinovi, ovog oktobra su postali brucoši, a voditeljka im svakodnevno pruža podršku kako bi odmah na početku bili uspešni.

– Presrećna sam što su moji sinovi upisali željene fakultete. Bojan je upisao Fakultet političkih nauka, novinarski smer, dok se Boban opredelio za arhitekturu. Bojan je čvrsto odlučio da postane novinar. Ipak, još nije siguran da li želi da radi na našim prostorima. Ja mu savetujem da ipak ostane i radi u našim uslovima, a ako ipak odluči da ode u inostranstvo, ja ću da duvam u njegova jedra – kaže Dragana i dodaje da Bojan, iako studira na FPN-u, ipak ne želi da se bavi politikom.

– Bojan zna šta želi i isključivo hoće da bude novinar. Za sada ne bi voleo da se bavi politikom, ali ko zna, možda se njegovo mišljenje i promeni – koja je presrećna što će u kući imati i arhitektu.

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic) on Apr 29, 2017 at 8:03pm PDT

– Bobana je uvek fascinirao dizajn, pa je odlučio da upiše arhitekturu. Uvek je bio talentovan i pohađao je seminare u Istraživačkom centru `Petnica`, što nije mala stvar. Presrećna sam zbog mojih dečaka koji mi uvek daju posebnu motivaciju – kaže voditeljka koja ne isključuje mogućnost da uskoro u emisiji “Nikad nije kasno” i sama zapeva.

– Naša emisija je spontana i zato nas narod toliko gleda. Prošle sezone sam zapevala, a moguće da ću i ove. Ako to ne bude kako treba, izvinjavam se, jer sam ja voditeljka – zaključila je sa osmehom Dragana Katić.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Boško Karanović/Instagram
Tagovi: dragana katić

Pročitajte još

Najnovije vesti