Bivša otkrila nakon 15 godina: Zašto je Eros Ramacoti  ostavio suprugu?

Bivša otkrila nakon 15 godina: Zašto je Eros Ramacoti ostavio suprugu?

03/11/2017

0

Prelepa plavuša s kojom je italijanski pevač bio u braku četiri godine otkrila je šta stoji iza njegove odluke da je ostavi i tek 15 godina nakon razvoda je rešila da kaže istinu.

Mišel Hunciker je italijanska voditeljka švajcarsko- nemačkog porekla. U Italiji je počela kao model, a karijeru je nastavila kao voditeljka, glumica i pevačica u pokušaju. U karijeri joj je dosta pomoglo što je bila verenica pa supruga Erosa Ramacotija.

A post shared by Promiflash (@promiflash) on Nov 3, 2017 at 2:14am PDT

Sa pevačem je dobila jednu ćerku, a drugi put se udala za naslednika modne imperije Trusardi –Tomaza Trusardija sa kojim je dobila još dve ćerke. Najmlađa Sofi ima dve godine, dok Mišel danas ima 40.


Ona je tek nedavno otkrila razlog zbog kog je Ramacoti ostavio. On je saznao da je Mišel pripadnica opasne sekte i postavio joj je uslov.

– Govorili su mi da je moj muž loš za mene, ali ja sam ga mnogo volela. Ipak, kada mi je Eros dao da biram `ili ja ili oni`, izabrala sam njih – otkrila je.

Dok je bila u braku sekta joj je filtrirala telefonske pozive, nije smela da priča ni sa majkom koju nije videla četiri godine.

A post shared by • ISA E CHIA • (@isaechia) on Oct 31, 2017 at 1:12am PDT

I to nije sve. Mišel priča i da je od sekte Clelia dobijala pretnje.

– Ostavljali su me samu, naterali su me da napustim moju agenciju i ubedili me da finansiram sama novu sektu. Očigledno sam plaćala svima i hranila ih. U jednom trenutku su me ubedili da im dam sav svoj novac. Clelia mi je rekla da ako izađem iz sekte – biću mrtva – priča Mišel koja je iz straha ostavila Erosa Ramacotija.

Erosu je trebalo dosta vremena da prihvati činjenicu da je izgubio ženu koju je najviše voleo. Drugi put se oženio tek u 52. godini i to sa italijanskom manekenkom i glumicom Marikom Pelgrineli sa kojom je pre dve godine dobio sina.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Eros Ramacoti

Pročitajte još

Najnovije vesti