Snežana Savić ima zanimljiv savet: Nikada samo jedan muškarac u životu, makar da su dvojica!

Snežana Savić ima zanimljiv savet: Nikada samo jedan muškarac u životu, makar da su dvojica!

Autor: | 31/10/2017

0

Glumica Snežana Savić (64) u više navrata je kroz razgovore isticala da je dama "starog kova". Internet i društvene mreže, kaže, zaobilazi u širokom luku i ne pada joj na pamet da se druži sa nepoznatima. Pored toga je i protivnik estetske hirurgije, a uz sve to, da ne voli promene svedoči i činjenica da je kroz celu njenu karijeru pratimo sa istom frizurom.

Ipak, kako je otkrila u subotu, gostujući kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin In", u jednoj stvari voli raznovrsnost, a to su - muškarci.

Kao i uvek, na tapetu su kod Sanje bili muško-ženski odnosi, a Snežana je mnoge iznenadila svojim odgovorima.

- Ne uspeva onaj ko je ubav, nego onaj ko je udav - otvorila je temu Snežana. A ako ste završile sa udavom, to nikako ne znači da treba da skapate od dosade sa njim.

- Mudra žena uvek ima rezervnog igrača na klupi kako ne bi patila zbog ljubavi. Rezervnog igrača aktiviraš fino, to je fantastično - posavetovala je Snežana. Dakle, možete da imate i udava i veseljaka.

Ljubavne patnje se, kaže Snežana, lako zaobilaze, ako ste bile pametne da uradite jednu bitnu stvar.

- Nikada samo jedan muškarac u životu, makar da su dvojica u igri - savetuje glumica. Dakle, ako imate i udava i veseljaka, a opet kao da vam nešto fali, znajte da ste dvojicom tek ispunile nužnu kvotu, ima tu još dosta manevarskog prostora.

Svaka od ovih Snežaninih izjava, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, naišla je na veliko odobravanje ženske, ali, što je možda još veće iznenađenje, i muške populacije.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: snežana savić

Najnovije vesti