Najsrećniji dan u životu: Porodila se Sanja Papić

Najsrećniji dan u životu: Porodila se Sanja Papić

Autor: | 31/10/2017

0


Bivša misica Sanja Papić i  poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović juče su postali roditelji devojčice. Sanja je radosne vesti objavila na svom Instagram profilu i napisala da je 30. oktobar najsrećniji dan u njenom životu.

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Oct 30, 2017 at 1:18pm PDT


Sanja nije otkrila kako će se beba zvati, ali je neposredno pred porođaj potvrdila da su ona i njen suprug neizmerno srećni.

- Meni je ovo prvo dete. Toliko bih volela da meni može da šapne beba kako želi da se zove, jer ja sam po pitanju toga užasno teška. Naša radost je radost kao i svih budućih roditelja, neizmerna. U perspektivi, zamišljam njeno detinjstvo na Maldivima i tu je baš jedna nevina situacija za odrastanje - rekla je Sanja za "Exkluziv" na Prvoj televiziji.

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Oct 30, 2017 at 2:00am PDT

Ćerka je kruna dugogodišnje Sanjine i Mišine ljubavi, a misica od samog početka nije imala dilemu da baš uz svog sadašnjeg supruga želi da se ostvari kao majka.

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Sep 2, 2017 at 8:11am PDT

-Vrlo brzo sam znala da ćemo zajedno doživeti radost roditeljstva. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav, a već i ovako mala ona je za mene najveća na svetu. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata, rekla je Sanja u razgovoru za magazin "Gloria".

Hellomagazin.rs Instagram/Sanja Papić
Tagovi: sanja papić

Najnovije vesti