Kompanija M6 sponzor fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena zvezda

Kompanija M6 sponzor fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena zvezda

Autor: | 31/10/2017

0
Aleksandar Popevski direktor BIP i Svetozar Mijailović predsednik fudbalskog kluba Crvena Zvezda

Kompanija M6 potpisala je ugovor o zvaničnom sponzorstvu sa Sportskim klubom Crvena zvezda o sponzorstvu fudbalskog i košarkaškog kluba. Fokus saradnje M6 i Zvezde biće na promociji brendova BIP pivo uz podršku FK Crvena zvezda i Vinarije Tikveš uz KK Crvena zvezda.

Kompanija M6 jedan je od najvećih proizvođača vina, piva i drugih alkoholnih pića u regionu u okviru koje posluje i “Tikveš”, najveća vinarija u Makedoniji. Kompanija M6 je nedavno započela tehničku saradnju sa Beogradskom industrijom piva i obnovila proizvodnju BIP piva – jednog od najpoznatijih i najznačajnijih brendova na ovim prostorima.

- Zadovoljstvo je i velika čast da će brendovi koje zastupa kompanija na čijem sam čelu biti vezani za Crvenu zvezdu - najveći sportski brend u ovom delu Evrope. Tikveška vina jedna su od najboljih u Evropi, a Beogradu i Srbiji vraćamo u život jedan od simbola nekih drugih vremena – BIP piva. Tradicija, bogata istorija i mnogo emocija – zajednički su za ove brendove i Crvenu zvezdu. Zato mi je izuzetno drago da deo istorije pišemo zajedno – kaže Svetozar Janevski, jedan od osnivača kompanije M6.

Radoš Vukičević direktor Tikveša i Nebojša Čović predsednik košarkaškog kluba Crvena Zvezda

 

- Izuzetno nam je drago da je kompanija M6 prepoznala značaj i vrednost Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Tradicija, sportski rezultati, podrška navijača, medijska prisutnost, nastupi u Evropi, prepoznatljivost imena Crvene zvezde, svakako doprinose ugledu ne samo naših klubova već i kompanija koje svoje marketinške ciljeve vezuju uz Crvenu zvezdu. Nadamo se i verujemo da je ovo tek početak zajedničke saradnje i da ćemo u budućnosti ostvariti, kako na sportskom, tako i na poslovnom planu ciljeve čiji je zajednički slogan zajedno do vrha – izjavio je predsednik Skupštine SD Crvena zvezda prof. dr Petar Škundrić.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: BIP Crvena Zvezda M6

Najnovije vesti