Zorana Pavić promovisala novi singl: Pevam ono što osećam (video)

Zorana Pavić promovisala novi singl: Pevam ono što osećam (video)

Autor: | 30/10/2017

0

Pop pevačica Zorana Pavić je juče, 29 oktobra, promovisala svoj novi singl, svoju novu pesmu iz srca, koja nosi priču o njoj samoj, pod kratkim nazivom koji govori mnogo - "Tattoo".

Beskrajno radosna, kao i svako dete u duši, Zorana uz osmeh objašnjava koliko joj znači da radi upravo ono što voli, ali i da su se neke kockice složile, vreme se poklopilo da pesma pronađe svoj put do slušalaca.

- Ovo mi je drugi singl koji izdajem za Jugoton i drago mi  je da se naša saradnja poklopila sa njihovim jubilejom, jer proslavljaju 70 godina postojanja - kaže Zorana i napominje da je ovaj singl još jedna stepenica ka nečemu što planira i za svoj veliki jubilej:

- Prva pesma "Dosta je bilo" koja je izašla pre par meseci, je bila uvod, jer je u pripremi maksi sing, pošto mi je sledeće godine veliki jubilej koji želim da obeležim koncertom i maksi singlom. Na maksi singlu, koji će se pojaviti pred koncert, naći će se tri nove pesme i moji najveći hitovi.

 

Pesma Tattoo ima autobiografskog šmeka, emocija i sete, a njenom nastajanju su doprineli neki stari i neki novi prijatelji.

- Muziku je uradio Srđan Simić Kamba, moj veliki prijatelj i sjajan muzičar. On je inače autor nekih od mojih hitova koji se i danas rado slušaju, kao što su "Ne dam ti da ostariš", "Sama među ljudima"...

Aranžman za Zoraninu novu "tetovažu na srcu", podseća na neka stara vremena, ali nosi i moderan, drugačiji zvuk.

- Igor Garnijer koji je doneo novu, dobru energiju, uradio je aranžman. Pesma pomalo podseća na dens pesme iz 90-ih godina prošlog veka, ali je u isto vreme i moderna i drugačija - objašnjava pevačica i otkriva ko je prepoznao njene emocije i pretočio ih u reči pesme:

- Tekst je uradila jedna divna dama Aleksandra Petrović, koju mi je otkrio Nenad Škundrić! Neverovatno sam srećna što je ona na ovaj način ušla u moj život. Tattoo je autobiografska pesma i drago mi je da pevam ono što osećam - ispričala je Zorana nazvavši ovaj trio koji je osmislio i stvorio pesmu - trio kampanela.

Promocijom njene pesme zatvoren je i beogradski sajam medija, a Pavićeva, baš kao svaki nemirni blizanac, se raduje što je melodija krenula u svoj život:

 - Kao dete se radujem novoj pesmi, a pošto je ovo autobiografska priča, možda zaista i uradim i treći tattoo, nikad se ne zna...

 

 

 

 

hellomagazin.rs/m.g. Promo
Tagovi: Zorana Pavić