Recept za oktobarsku šetnju sa mališanima

Recept za oktobarsku šetnju sa mališanima

Autor: | 30/10/2017

0

Mame, ne propuštajte sunčane i tople oktobarske dane, jer oni su idealni za uživanje u jesenjim bojama.

Kako svaka mama želi najbolje svom mališanu, najčešće je u neprekidnoj trci sa vremenom zbog gustog rasporeda u kome se smenjuju spremanje kvalitetnih obroka, nabavka, obaveze u vezi sa kućom i odlasci u park. S obzirom da na svaki sunčani oktobarski dan većina gleda kao na poklon pred sumornu, kišnu, vetrovitu jesen, treba uživati u svakom od njih i ne propustiiti odlazak napolje.

Jedan od načina da mame uštede na vremenu, odnosno da se spreme za šetnju u minimalnom roku, jeste da poslušaju preporuku pedijatara i da za voćnu užinu u parku izaberu voćnu kašicu u staklenoj teglici nekog od renomiranih proizvođača.

Ne treba imati dilemu, kada su od pouzdanog proizvođača, one su siguran izbor, praktične, kontrolisanog su porekla i kvaliteta, i vrlo su jednostavne za upotrebu. Većina njih sadrži probiotik bifidobakteriju koja blagotvorno deluje na ravnotežu crevne flore. I zato njihov čarobni sastojak: obezbeđuju predah na oktobarskom suncu!

Podravkine Lino voćne kašice, 8 različitih ukusa, su hranljive i lako varljive, blagog i prijatnog ukusa sa visokim procentom voća kontrolisanog porekla i kvaliteta, bez dodatnih zaslađivača, šećera, glutena, konzervansa, boja i aroma. Velika prednost Lino voćnih kašica je i u tome što se nalaze u staklenim, sterilnim, teglicama i zgodne su za upotrebu, pa se bebi mogu dati u svakom trenutku.

Lino voćne kašice napravljene su u skladu sa najsavremenijim tehnološkim postupkom i po ispitanim receptima koji osiguravaju nutritivnu vrednost i poseduju sertifikate koji to i potvrđuju.

Kada biraju za svoje mališane, roditelji svakako ne smeju da zanemare kvalitet i iskustvo samog proizvođača. Za proizvode koje proizvodi kompanija Podravka, koja posluje više od osam decenija na preko četrdeset tržišta, nema sumnje da su pravi izbor. Svaka linija proizvoda iza sebe ima razvoj, vrhunske stručnjake i naravno vrhunski kvalitet, a asortiman namenjen najmlađima prolazi upravo i najoštrije kontrole.

Poziv drugarima za šetnju mame od sada mogu uputiti i sa Viber aplikacije koristeći Lino medvedić stikere koji mogu besplatno da se preuzmu sa https://stickers.viber.com/pages/lino_rs

hellomagazin.rs Podravka/Promo
Tagovi: Lino