Nisu mogli jedno bez drugog: Mirna i Albert Nađ se po drugi put venčali

Nisu mogli jedno bez drugog: Mirna i Albert Nađ se po drugi put venčali

Autor: | 30/10/2017

0

Albertov brak sa Mirnom Nađ okončao se u martu ove godine, potpisali su sporazumni razvod i dogovorili se o zajedničkom starateljstvu nad dvogodišnjom ćerkom Helenom.

Ali, izgleda da su njih dvoje prevazišli sve probleme koji su ih zadesili i odlučili da braku daju novu šansu, ovoga puta tajno se venčavši po drugi put...

Venčanje se održalo u jednom beogradskom hotelu, daleko od očiju javnosti, jer mladenci nisu želeli da prave pompu oko svadbe, a sve je bilo pod velom tajni. Slavlje je bilo samo za užu rodbinu i prijatelje.

- Samo da kažem da ste vi izgleda obavešteni o svemu. Ja ću vama samo da se zahvalim na lepim željama i to je sve što mogu da kažem - rekla je Mirna Nađ, bivša bivša supruga i aktuelna nevesta za “Blic“.

Poput prave latinoameričke serije, dvoje supružnika čije su svađe dovele do suda nisu mogli jedno bez drugog, pa posle nekoliko meseci koje su proveli razdvojeni shvatili su da su ipak stvoreni jedno za drugo.

Albert je u međuvremenu po ugledu na svoju suprugu počeo i da dizajnira i da sarađuje sa njom.

Neočekivan preokret: Uz Mirninu podršku Albert Nađ postao modni dizajner!

Mirna i Albert su posle pomirenja postali redovni posetioci noćnih klubova Beograda, a fotografijama na društvenim mrežama su potvrdili da im na emotivnom planu ipak ide dobro.

 

hellomagazin.rs hello/arhiva