Mik Džeger ima 74 godine, njegova najstarija ćerka 45, a najnovija devojka samo 22!

Mik Džeger ima 74 godine, njegova najstarija ćerka 45, a najnovija devojka samo 22!

Autor: | 30/10/2017

0

Frontmen čuvenih "Rolingstonsa" Mik Džeger (74) poznat je kao veliki ljubitelj žena, i to mnogo mlađih.

Sve je svojevremeno uzdrmala vest da je 43 godine mlađa balerina Melani Hamrik sa čuvenim rokerom rodila dete, njemu osmo po redu, ali slavni muzučar na tome nije stao. Razlika se samo povećava, njegovo srce osvojila je 52 godine mlađa filmska producentkinja Nor Alfala.

 

Ljubav je izgleda planula u Parizu, za vreme turneje poznatog muzičara, koji je posle raskida sa balerinom Melani prošao kroz dane samoće. Njihovi dani u Gradu svetlosti bili su ispunjeni romantičnim izlascima.

A novom ljubavlju iznenađeni su i sve osobe bliske muzičaru:

- Mik i dalje ima svoj legendarni šarm, ali čak su i u bendu bili iznenađeni da neko mlad i prelep kao što je Nor dođe u Pariz da ga vidi... Oboje su bili sami, čini se da uživaju u međusobnom društvu. Mik ne pokazuje apsolutno nikakav znak usporavanja. Ima osmeh na licu i svoju čuvenu iskru u oku - rekla je Miku bliska osoba.

 

Nor je, dodaje, vrlo samouverena i obrazovana i lako se snašla u svemu ovome. Poreklom je sa Beverli Hilsa, studirala je Pozorište, film i televiziju na Univerzitetu u Los Anđelesu, uspešna je u svom poslu.

 

Inače, Mikova najstarija ćerka, glumica Karis Džeger, rođena iz njegove veze sa glumicom Maršom Hant, ima 45 godina. Dakle, 23 godine je starija od njegove sadašnje partnerke. Mik je izgleda pravi dokaz da ljubav za godine ne zna.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: mik džeger