Ivan Bekjarev za novi Hello!: Želeo sam da ponovo budem otac, dete je bilo na putu, ali...

Ivan Bekjarev za novi Hello!: Želeo sam da ponovo budem otac, dete je bilo na putu, ali...

Autor: | 30/10/2017

0

Na insistiranje Ivana Bekjareva, koga ljudi i danas, decenijama kasnije, poistovećuju sa Stevicom Kurčubićem i Boškom Despotovićem, kultnim likovima iz domaćih serija, razgovor smo zakazali u njegovom omiljenom lokalu na Novom Beogradu. U neposrednoj blizini porodičnog doma, u kojem živi sa suprugom Mikicom, otkrio nam je da na tom mestu svakodnevno uživa u jutarnjoj kafi koju ispija prelistavajući isključivo “Sportski žurnal”.

Neposredan, srdačan i beskrajno iskren, dramski umetnik koji je za svoj rad dobio pregršt nagrada i priznanja, na sebi svojstven način demistifikuje glumačku profesiju i stanje u kojem se ona danas nalazi. U vreme kada sve u društvu radi protiv porodice, za magazin “Hello!”, između ostalog, otkriva kako je duže od četiri decenije sačuvao brak i zbog čega se u ulozi oca ostvario samo jednom.

- Želeli smo da ponovo budemo roditelji, dete je bilo na putu, ali je u to vreme vladala neka epidemija i to se, nažalost, nije ostvarilo. Što se mene tiče, voleo bih da sam ih imao petoro. I danas umem da se našalim i kažem ženi: “Ima vremena, napraviću ja još jedno dete nekad negde”, pa se oboje slatko smejemo.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina Hello!

Deana Đukić Luka Šarac
Tagovi: ivan bekjarev