Jelena Đoković nakon porođaja ne sme da trči, ali ona za to ima sjajno rešenje

Jelena Đoković nakon porođaja ne sme da trči, ali ona za to ima sjajno rešenje

Autor: | 29/10/2017

0

Novak i Jelena Đoković su pre samo dva meseca postali roditelji malene Tare, koja je odmah postala omiljena "igračka" njihovog sina Stefana koji je nedavno proslavio treći rođendan.

Zaposlena mama je nakon porođaja dobila strogi savet lekara da izvesno vreme ne sme da trči, da se napreže, te su joj fizičke aktivnosti svedene na minimum. Ipak, kao mama i neko ko ima pregršt obaveza oko dece, ali i poslova koji ne mogu da čekaju, Jelena je bila prinuđena da smisli način kako da bez trčanja brzo stiže sa jednog na drugo odredište.

Idealno rešenje za grad, kuću, ali i duge hodnike zgrada, prevozno sredstvo koje ne iziskuje previše napora, a ne troši nikakvu energiju sem vaših sopstvenih mišića, je trotinet!

Jelena je pokazala da izgleda sjajno, ali i da se drži saveta lekara uz reči: "Ovo je jedini način da ovih dana "cirkulišeš", jer još uvek nisam spremna da potrčim!"

Da ne ispadne kako je mama uzela Stefanu njegovo "pevozno sredstvo", dokaz je i fotografija gde i Novak i Jelena koriste trotinet dok obilaze park...

Porodica koja vodi računa o zdravlju, ali i zaštiti životne sredine.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Slične Vesti