Klaudija Šifer: Ne skidam šminku pre spavanja i ujutro izgledam odlično

Klaudija Šifer: Ne skidam šminku pre spavanja i ujutro izgledam odlično

Autor: | 27/10/2017

0


Jedna od legendarnih svetskih manekenki Klaudija Šifer  vladala je modnim pistama devedesetih godina, a  i u 48. godini izgleda neodoljivo. Poznata nemačka lepotica je otkrila jedan neobičan bjuti savet kog se već godinama pridržava.

Koliko se promenila: Top manekena iz 90-ih pojavila se posle dugo vremena (foto)


- Ne skidam šminku pre spavanja i ujutro izgleda stvarno odlično. Make-up oko očiju samo ostavim i probudim se s razmazanom šminkom koja daje odličan, seksepilan izgled. Tu sam tajnu otkrila još u devedesetima kada sam radila kampanju za Guess Jeans. Bila sam u Maroku s vizažistom Laurijem Staretom koji  mi je uvek govorio da spavam sa šminkom jer će sledeći dan izgledati mnogo bolje. Tada mi se to činilo suludo, ali bio je u pravu – otkrila je u svojoj knjizi bivša manekenka.

Lepotica koja obeležava tri decenije trajanja u modnoj industriji, na reviji koja je nedavno organizovana u čast sećanja na čuvenog kreatora Đanija Versaćea, prošetala je pistom rame uz rame sa  Naomi Kembel (47), Sindi Kraford (51),  Karlom Bruni (49) i Helenom Kristensen(48). Tom prilikom su nekadašnje top manekenke pokazale da su i danas neprikosnovene u svetu mode.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: klaudija šifer