Prijatelji otkrili tajnu: Rijana je trudna? (video)

Prijatelji otkrili tajnu: Rijana je trudna? (video)

Autor: | 26/10/2017

0

Ovih dana internetom kruže fotografije Rijane gde se u različitim situacijama i odevnim kombinacijama nazire stomačić, ali, iako je dobila na težini i zaokružila se, svi sumnjaju da se radi o trudnoći, a ne o povećanoj ljubavi prema hrani.

Još letos su svi sumnjali da je Rijana u drugom stanju i da očekuje svoje prvo dete sa svojim dečkom milijarderom Hasanom Džamelom, ali ona je tada objasnila da je jednostavno takva - ugoji se, pa smrša.

- Moje telo se stalno menja. Povremeno dobijem kilograme i teško mi je da stanem u odeću koju sam nosila samo nedelju dana ranije. Zato svakog dana pažljivo gedam šta ću da obučem, jer već sledećeg dana ili nedelje mogu ponovo da stanem u svoju odeću od pre - rekla je za magazin Cut.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Oct 21, 2017 at 11:23pm PDT

Ali, sada se situacija promenila. Krenule su glasine među njenim prijateljima koji misle da bi ipak moglo da se radi o trudnoći.

- Njeni prijatelji pričaju da je Rijana možda trudna - rekao je izvor za OK! magazin.

- Ona i Hasan su zaista zaljubljeni. Rijana je oduvek pričala kako želi porodicu. Ovo je možda blagoslov na koji je čekala.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Oct 20, 2017 at 8:00am PDT

Naravno, popularna RiRi još uvek nije dala nikakvu zvaničnu izjavu povodom glasina o njenoj trudnoći, tako da sve ostaje na nivou spekulacija.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: rijana