Skupocene toalete i nakit vredan milione: Tri najlepše haljine sa dodele FIFA nagrada

Skupocene toalete i nakit vredan milione: Tri najlepše haljine sa dodele FIFA nagrada

Autor: | 24/10/2017

0

FIFA na kraju svake godine dodeljuje nagrade najboljim fudbalerima godine, a kandidovani sportisti se za ovaj prestižni događaj brižljivo pripremaju. Ovogodišnja dodela nagrada održana je u Londonu a obeležile su je i glamurozne devojke i supruge fudbalskih asova, ali i voditeljka koja je bila u centru pažnje.

Ketrin Zita Džons

Voditeljka ovogodišnje ceremonije bila je holivudska glumica Ketrin Zita Džons (48) koja je zablistala u izazovnoj haljini sa štrasom, sa jednim rukavom.  Dubok šlic istakao je izvajane noge lepe glumice, a ovo izdanje je pokazalo da supruga Majkla Daglasa sa godinama izgleda sve bolje.

Heorhina Rodrigez

Trudna španska manekenka ukrala je svu slavu svom dečku, koji je izabran za najboljeg fudbalera, drugu godinu za redom. Njeno retro izdanje modni znalci su ocenili najboljim ocenama, a lepa Heorhina je pokazala da Ronaldo nije slučajno izabrao baš nju, u moru lepotica koje su želele da budu sa njim.

Antonela Rokuco

Mesijeva supruga ne odriče se od uskih haljina ni tokom trudnoće, te je zablistala u crnoj haljini pripijenoj uz telo koja joj je savršeno pristajala. Diskretan nakit i mala klač trobica odlično išli uz haljinu sa srebrnim detaljima.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty